עדכונים, חיבוקים וצריכה אצבעות.. עדכון בעמוד 2! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייי לכולן
    ימים לא קלים עוברים עלינו
    לתהלי אובחן רפלוקס קצת אחרי הלידה, עברנו לאכול אינפאמיל שמעט עזר אבל עדיין היא פלטה. שבוע שעבר זה די הוחמר עד שביום חמישי התחילה להקיא בקשת את כל מה שאכלה והיו להקאות ריח נורא מסריח של חומציות. זה המשיך וביום שישי נסענו איתה למיון ילדים שם החליטו לאשפז אותה להשגחה כי בשישי שבת לא היו רופאים מומחים שיבדקו. נתנו לה נוזלים שלא תתייבש והיא המשיכה להקיא כל הזמן הזה. ביום ראשון עשו לה אולטרסאונד בטן וראו שיש לה דבר שנקרא "היצרות" בקיבה שזהו שריר צר שמונע מהאוכל לעבור ואז הכל עולה לה למעלה ובגלל זה היא מקיאה. מחר בבוקר עושים לה ניתוח קטן כדי לסדר את זה, אמרו שזה די פשוט ניתוח של חצי שעה עד שעה עם חתך ממש קטן.
    אנחנו די גמורים, אני ובעלי מתחלפים כל הזמן ומתמרנים כדי להיות גם עם אוראל קצת... ממש לא קל
    צריכה חיבוקים ושתחזיקו אצבעות שהכל יעבור בשלום
32 תגובות
עמוד 1

• בהצלחה מאמי
  • אויייי

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • בהצלחה!!!! תרגישו טוב
    ]
  • החלמה מהירה לתהל ורפואה שלמה
  • אוי... מסכנונת קטנה...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • החלמה מהירה!!!!! רק בריאות

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009

• קודם כול רק בריאות!
    מבינה אותך - אני הייתי באותה סירה פעמיים גם לגדול שלי היה רפלוקס (לא הצריך ניתוח אבל הוא היה מקיא בקשת) וגם לקטן רק לפני 3.5 שבועות בערך אובחן ריפלוקס וגם רגישות לחלב (גם הוא לא זקוק לניתוח אבל הוא ממש סבל מכאבים עקב כיבים שנוצרו בושט...)
    שיהיה בהצלחה - תעדכני
    [url=http://www.freeglittergraphics.com]

"הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
  • בהצלחה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • המון המון בהצלחה

• המון בהצלחה ותרגישו טוב,יש אצלנו במחלקה תינוקות לאחר ניתוח כזה וסה"כ ההתאוששות שלהם היא בסדר וזה גם לא ניתוח ארוך.תרגישו טוב
  • בהצלחה

• בהצלחה
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • החלמה מהירה לבובה הקטנה
  • החלמה מהירה לנסיכה

• וואיייייי איזה קשה זה
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • שיהיה בהצלחה והחלמה מהירה

• תודה לכולן... הכניסו אותה לניתוח אנחנו ממתינים
    מחזיקים אצבעות בע"ה יהיה בסדר
  • המון המון המון המון בהצלחה

טוב שמצאו את מקור הבעיה והלוואי ומעכשיו יהיה לתהלי החמודה הרבה יותר קל לאכול.

מסכנונת...

עדכני אותנו מה שלומה
  • בהצלחה ורק בריאות ובשורות טובות

• תודה על החיבוקים והאצבעות
    אנחנו אחרי הניתוח ב"ה, הוא התארך קצת יותר ממה שאמרו לנו אבל עבר בהצלחה תודה לאל וכבר חזרנו למחלקה , בערב או מחר בבוקר היא תתחיל לאכול ונקווה שביום חמישי נשתחרר אם הכל יהיה בסדר

• יופי מאמי
  • אני שמחה שהיא כבר אחרי ועבר בהצלחה
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • החלמה מהירה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • החלמה מהירה ורפואה שלמה!!!
    שמחה שזה מאחוריך...יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• החלמה מהירה רק בריאות
    [url=http://www.freeglittergraphics.com]

"הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
  • רפואה שלמה
  • החלמה מהירה

• ברוך ה' שעבר - שיהיה בהצלחה והתאוששות מהירה!
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה