היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ומותר לך לצעוק שזה כואב אנחנו בני אדם ולא חסינים מפני כאב.
רק תזכרי דבר אחד שכל כאב כל מחט כל דקירה שווה את התוצאה ואת הבשורה המיוחלת. שלכן באהבה הילה
תאמיני לי אני עברתי את זה חודש אחרי חודש כבר התרגלתי לכאבים אבל בסוף מאמי יש תוצאות ובטוח שתשכחי מהר את הכאב.
ב ה צ ל ח ה
אירית
היי,
ראשית באמת בהצלחה.....
שנית, איך את מזריקה את הדקפפטיל?? באילו מזרקים את משתמשת?
אני גם מזריקה לעצמי בבטן את הדקפפטיל ויתכן שאני פחות רגישה ממך אך זה לא כזה כואב כמו שאת מתארת, לכן שואלת איך את מזריקה??
מתוקה, המון הצלחה!! תחשבי רק על דברים טובים כשאת מזריקה... עוד צעד בדרך למטרה!
עדי
יקירתי החומר קצת "שורף" בזמן ההזרקה מציאה לך אולי זה יעזור להוציא מהמקרר כמה ד' לפניי השימוש בערך 5 ד' ליפניי ואז להזריק
ואת יודעת יקירתי שכל דקירה שווה את הכאב
בהצלחה
מבינה אותך לחלוטין אבל..... יש נקודות שזה פחות כואב....נסי למצוא את הנקודה שלך.... אצלי למשל בימין כאב נורא (כמו שאת מתארת) ובשמאל לא.... בגלל שרציתי לגוון אז אחת לכמה ימים סבלתי עם ההזרקות לימין...ושמתי קוביית קרח לפני ההזרקה, כמה שניות ....זה עוזר.... תנסי לשים קרח לפני ולמצוא את הנקודה שלך.... בהצלחה יקרתי....מבט לאיבר המטרה יעזור.....בהצלחה