בנות...צריכה את דעתכן:( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עברתי הזרעה ביום חמישי ושישי, כלומר לפני 6 ימים. אין לי שום סימנים משונים...אפילו החזה לא כואב...רק הרבה הפרשות מימיות (לא נמתחות). האם זה אומר שהטיפול לא הצליח? האם חייב שתהיה רגישות בחזה?...אולי משהי מכירה מקרה שהטיפול כן הצליח למרות שלא היו סימנים?...אני ביאוש!
7 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שזה מוקדם מדי לדעת......את סתם נלחצת...תרגעי.....
  • אל תלחיצי את עצמך... לא תמיד יש סימנים...

• זה מוקדם מידי שיהיו סימנים, אני נקלטתי אחרי הזרעה והסימנים הופיעו רק כשהייתי אחרי הבדיקת דם כבר..

בהצלחה
  • שלום מתוקה,
    קודם כל בהצלחה.
    הסימנים הם סתם משהו נוסף לשגע אותנו.
    אני הרגשתי כל חודש סימנים וכל פעם התוצאה הייתה שלילת דווקא הבזרעה האחרונה שלי לא הרגשתי כלום ונקלטתי.
    בהצלחה
  • בנות! תודה לכם על העידוד...נתתן לי תקווה
  • תקווה תמיד יש...
    אנחנו עוברות טיפולים לא פשוטים ודרך ארוכה ומפותלת בשביל לחבוק תינוק אבל הדבר היחיד שמעודד וגורם לנו להתחיל טיפול חדש זה התקווה שהפעם זה יצליח.
    ושאף אחד לא יעז לקחת לנו את זה!
  • מי החליט שחייב להיות רגישות בחזה?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה