היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ביום שבת סיימתי לקחת כדורים לזירוז המחזור והוא עדיין לא הופיע...:-( מישהי יודעת אם זה נורמלי וכמה זמן לוקח בד"כ? מבאס מאוד... קרן
22 תגובות
עמוד 1
תקשיבי כפרה עלייך משהו שם עלינו חותמת אני אומרת לך אני סיימתי את הכדורים ביום ראשון ובינתיים עד כה לא קיבלתי מחזור אבלל הרופאה אמרה שאומרים לקבל עד שבוע יש לה איזה תסמינים כלשהם? אני למשל לפעמים חווה כאבי בטן ויש לי מעט הפרשות חומות (סורי על הגועל)
מוזר באמת ואני חושבת למרות שכל הסיכויים קלושים מבדיקות שעשית שאולי בעצם את כןןןןן בהריון!!!
אדווה לא היו נותנים כדורים אם יש חשש שאולי היא בהריון אצלי למשל היא בדקה אותי גם עם אולטראסאונד בכדי לדעת שבאמת אין הריון
חסויה לאן נעלמת? איזה קטע אנחנו ממש באותו מקום... אני מקווה שבקרוב נקלט גם יחד.. ח חח ח חח ח:-)
בע"ה ניקלט ועוד איך ניקלט אני מבטיחה לך בע"ה יהיו לך ילדים
אדווה, איזו אופטימית את ח חח מקווה שאת ככה גם לגבי עצמך:-) יום לפני לקחתי את הכדורים לזירוז המחזור חברה ייעצה לי לעשות שוב בדיקה בייתית שיצאה שלילית... אני כבר בטוחה שאין הריון... היום אני רק רוצה לקבל מחזור.. ח חח
מה גם ששבוע הבא אני באילת, לא בא לי להתקע עם ה
רגע קרן לא ענית לי .. יש לך תסימנים כלשהם?
לפעמים כן אבל היום ממש לא... אני הולכת עם אמצעי הגנה כבר מיום שבת ונראה שה לא בפתח בכללל... הפרשות חומות זה טוב, זה אומר שאת אוטוטו צריכה לקבל...
יש לך זמן עד שבת
התכוונתי לעד שבוע מסיום הכדורים
את עושה מעקב זקיקים גם? הכדורים של המעקב מחכים אצלי בבית כבר חודש...:-)
בשעה טובה ה הגיע, עכשיו אפשר להתחיל לעקוב אחרי הזקיקונים!!!:-)
יאללההההההההה !!!!!!!!!!!! בהצלחההההה!!!!!!!!!
אני מתרגשתתת!!!
אז זהו, שהחלטתי לחכות למחזור הבא. בדיקת האולטרסאונד שלי צריכה להיות ביום ה-14 של המחזור ולצערי בעלי חוזר מהמילואים רק יומיים לאחר מכן. רק לי זה יכול לקרות! חבל לי להתחיל לקחת כדורים ולפספס בוודאות את הביוץ....
מקווה מאוד שהמחזור הבא לא יתעכב חודשיים:-(
לכי תדעי, אולי האולטסאונד יראה שהביוץ יהיה בדיוק כשבעלך חוזר
תודה yulik ת'אמת שעל זה לא חשבתי.... הבנתי שאי אפשרת לקחת איאקלומין יותר מ3-4 פעמים ולכן לא רציתי "לבזבז" פעם אחת... מישהי מבינה בזה?
אני לא כל כך מבינה בזה, אבל ממה שאני כן יודעת, שכשלוקחים איקקלומין, אז הרופא יכול לתזמן לך את מועד הביוץ...אולי ניתן לתזמן אותו לימים שבעלך יהיה בבית?
לפי ההוראה שקיבלתי מהרופא אני צריכה לקחת את האיאקלומין ביום הרביעי למחזור, אז אני לא בטוחה כמה אפשר לשחק עם זה.