היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
1. לדעתי זה בסדר גמור. כל עוד היא רגועה רוב הזמן אין צורך להוסיף לה מטרנה (אלא אם את רוצה/צריכה לחזור לעבודה)
2. תנסי בעוד בקבוקים, חלב מחומם, בטמפרטורת החדר. אין מה לעשות חוץ מלהמשיך ולנסות כל כמה זמן.
3. סורי, לא יודעת מה להגיד... לנו אין בעיות כאלו (כאילו יש לנו בעיות כאלו עם יונתן עכשיו, אבל לא נראה לי שזה אותן הבעיות
חודשלדת שמח
חודשלדת שמח . לגבי עליה במשקל הכי טוב לשואל בטיפשת חלב לדעתי . לי בזמנו אמרו שבני עולה תמיד במינימום אפשרי ואני לא זוכרת כמה זה היה אבל אני יכולה לראות בפרון הזה שלהם. http://www.holdthatpic.com/
חודשלדת שמח!!!! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
קודם כל חודשלדת שמח לאמא שלי יש בבטן גור וכשיגדל נשחק בכדור גם אם יצא מקומט וקירח, אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
פנינוש- היום אני מבינה למה הוא היה סרבן בקבוקים... לילדי pdd קשה להפסיק הרגלים. אני מציעה לך לנסות לתת לה בקבוק בשעה מסויימת ביום. כל שעה שתחליטי עליה, אבל שתהיה קבועה. אם היא לא מוכנה לקחת את הבקבוק, אל תתני לה לינוק מיד, תחכי לפחות חצי שעה. שהיא לא תקשר בין העובדה שהיא לא לוקחת בקבוק לזה שאת מוותרת ונותת לה לינוק. בהצלחה מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
יהיה בסדר
פנינה בלי לחץ זה לא מה שהיא התכוונה לדעתי
לגבי הבעיה של סבתא שלה- תשאלי את סבתא שלה ואז לא תהיה בעיה
מילנה , לירון , תמי וכולן -
חודשלדת שמח
אז זהו שהיא לא כל כך פיצית דור בן 4 חודשים עוד מעט ושוקל 4.900 שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
מזל טוב לחודשלדת! לגבי הבקבוק את יכולה לנסות של nuk יש לו פיטמה שונה, בזמנו עידן הסכים לקחת אותם. אולי גם הזרימה בבקבוק מהירה/ איטית מדי. כמה זמן כל הנקה? אצלי עידן היה יונק 5-7 דקות כי היתה לי זרימה מהירה. בגיל 10.5 חודשים נגמל לבד, ועבר לבקבוק. לגבי העליה נראה שתקין! כל עוד שמחה ומאושרת. הייתי ממשיכה עם ההנקה. מתי את צריכה לחזור לעבודה?
לגבי הצרחות, לנו היה גם משהו כזה..... 1. הפריעו לו הגזים- טופל על ידי גפווטר. 2. הוא היה עייף מדי (כן יש דבר כזה חחחח), אז פשוט הקדמתי את שנת הלילה בשעה. אצלי ביום הוא היה ערני די הרבה שעות בגיל הזה.