:-((((((((((((( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום היו לנו שיחות הורים בגן

31 תגובות
עמוד 1
  • אני לא חושבת שהילדים שלך מפלצות אני בטוחה שיש להם לב ענקי רחב ומתוק

קבלי ממני
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • מאמי יש לך אופציה להעביר אותם לגן אחר ?
    אולי הגננת הזאת פשוט לא יודעת להתמודד עם כל כך הרבה ילדים ופשות התלבשה על הילדים שלך ( הכי קל )

בהצלחה

אינבוקס הפייסבוק שלי : [email protected]

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **
    www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• יעלי יש מצב שתעשי מעקבים כדי להוכיח אותה שהיא טועה?
    אין מצב שפתאום עכשיו הגננת באה ואומרת דברים כאילו על ילדים מקסימים כנראה קמה ה-

• איך גננת מסוגלת לדבר ככה????
    א"ב בחינוך זה להגיד גם דברים טובים....
    זו אותה גננת שסיפרה לילדים על הפריצה???

היא לא נשמעת לי מוצלחת במיוחד......

יש לך אפשרות להעביר אותם גן?

ממה שאני קוראת יש לך ילדים מדהימים, ואני בטוחה בכך...

שרית,
    אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!

יום נישואין
  • תגידי...
    היא אמרה את זה ליד כל ההורים?
    אם כן הייתי פונה למפקחת שלה....

בעצם, אם את מרגישה ככה, תפני בי קשר למפקחת, במיוחד כי הילדים מקסימים, ואת חושבת שהיא טועה...

שרית,
    אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!

יום נישואין
  • איפה היתה הגננת במהלך כל השנה ????

אני הייתי מעבירה את הילדים גן במיידי וניכנסת בגננת

http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • בנות תודה

• אויי!! חצופה..
    אם אני מוצאת דברים טובים להגיד על הנערים שלי מול מחנכות והורים (נערים בסיכון ששוברים ת'בי"ס)) אז אני בטוחה שאפילו הגננת הזו יכולה להתאמץ ולמצוא דברים טובים ומרגיעים קצת יותר להגי שעל הילדים המקסימים שלך!!
    אולי אם היא לא תתטא בעיות מתחת לשטיח אז הן יוכלו להפטר..
    מה זה- "לא צריך לעשות עניין מכל דבר.."??? נראה מה היא היתה עושה אם הבת שלה לא היתה ישנה בלילות,
    או שהיא היתה מרגישה שלבת שלה יש בעיות קשב וריכוז והגננת משתיקה אותה!

ולמה היא חושבת שצריך לדבר איתם על המוות??
    לא ברורה הגננת הזו./
  • גננת מגעילה ומעצבנת!!!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• הדס- הדסקה, אני בכלל לא כועסת, ואפילו מסכימה איתך, אבל אם היית קוראת את מה שכתבתי ואם ייצא לך לעקוב אחרי הודעות שלי לאחרונה היית מבינה כמה דברים......
    הראשון הוא שבמקרה שלי , אני מודעת לבעיות קשב וריכוז של עידו בערך מהיום שהוא נולד

• יעלי
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • צודקת או לא צודקת זה בכלל לא העניין פה
    עצם העניין שגננת שמודעת לכל מה שהם עברו, שמודעת לקשיים שאת שיתפת אותה בהם, שאמורה לגלות אמפתיה ולהראות נכונות לעזור (משהו שהיא לא הראתה עד עכשיו כי כל פעם שפנית אליה היא פשוט זרקה אותך מכל המדרגות) בוחרת להתבטות בצורה חריפה ואכזרית כלפי אמא על הילדים שלה - זה כבר מראה הכל.
    אז סליחה עם כל הכבוד צריך ללכת למפקחת לפתוח מולה את כל הקלפים לספר הכלללללללללללללללללללללללללללל, לא לתת מילה אחת טובה על הגננת, אפילו לא אחת, ולדאוג שיעבירו אותם גן.
    כי אם זה מה שהיא חושבת עליהם, אלוהים שישמרני איך היא מתייחסת אליהם????

צר לי אבל קראתי את דברייך ורעדתי מעצבים.

גם לנו שלשום היו שיחות אישיות בגן, והכל נאמר בכזה נועם, וגם אם הועלתה איזשהי בעיה לגבי הילד ישר הצמידו לה גם הצעות לפיתרון.

• קודם כל קבלי מיליון
    [url=http://www.freeglittergraphics.com]

"הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
  • איזה גננת חצופה!

אני מסכימה מילה במילה עם מה שסיוון כתבה.

חוץ מזה, גפ אם נעזוב את כל מה שעבר ועובר עליהם, איפה היא הייתה כל השנה? למה זה צריך להגיע למצב כזה?

תפני למפקחת ותשטחי בפניה ה-כ-ל, כולל עניין הפריצה המוות והיחס לילדייך. לדורש להעביר גן. הילדים שלך אמורים להרגיש מוערבים בגן, להרגיש חיבה. הם עברו מספיק טלטלות.
  • יעלי
  • טוב זה ממש ממש מכעיס שגננת של משרד החינוך לא יכולה
    להוציא מילה טובה אחת, ההפך קודם אומרים דברים טובים ואח"כ
    את הדברים שצריך לטפל בהם.

אני שמחה שאת הולכת למפקחת, תגידי לה הכל.
    זה לא נורמלי לספר לילדים כל כך קטנים שיש פריצות , גניבות, מתים
    זה דברים שהם יתמודדו איתם ויהיו להם את הכלים להתמודד איתם
    כשהם יהיו גדולים לא עכשיו ! פשוט זוועה ! יש לה מזל שאני לא אמא
    בגן שלה

• יעלי לי הם נשמעים ילדים ככל הילדים גם אם הם שובבים
    כואב לשמוע דברים רעים על הילדים ואני בדעה שגם גננת
    למרות שהילדים לא כל כך בסדר לא צריכה לשפוך הכל בפני האמא
    אלא לנסות לשתף אותך רק כדי לעזור לילדים ולתת לך טיפים או עזרה
    קבלי מלא

• תראי, יש לי אחיין שגם אצלו יש בעיה של ADHD
    הוא עבר 3 גנים כי הגננות לא יכלו להתמודד איתו...זה קשה מאוד, גם לי היה קשה איתו כל יום שישי שהיינו מתראים (שלא נדבר על ההורים שלו...)!!!
    אני יכולה "לעודד" אותך ולומר לך שמאז שהוא מקבל ריטלין (כיתה א') הוא ילד אחר לגמרי, הוא חכם מאוד, ואומרים עליו רק דברים טובים. ואני רואה אותו כל יום שישי ורואה את השינוי.
    אבל, הגננת הזאת נשמעת באמת לא מיקצועית בלי קשר לבעיה של הבן שלך. תנסי לפנות למפקחת, להסביר לה את הבעיה ולראות איך אפשר לשלב את הבן שלך בגן עם פחות ילדים. מהנסיון עם אחיין שלי, אין הרבה גננות שיכולות להתמודד עם היפראקטיביות אבל יש פעילויות שיכולות לעזור לו להוציא אנרגיות בעיקר רכיבה על סוסים, כדורגל...
    וברור שהילדים שלך לא מפלצות אלא מי שמתאר אותם ככה.
    בהצלחה
  • את יודעת ..כנראה שאין ילד מושלם ,וילדים מגיבים להתנהלות שלנו .
    אני חושבת שעם כמה שהילדיםאולי לאטלית , נראה לי שגם הגננת הזו
    לא ממש מתנהלת איתם נכון .
    עזבי , הייתי מחפשת גן אחר ...
    וגם הגננת הכי בסדר שבעולם , והילדים הם חבלנים קטנים ..יש דרך לדבר ולהגיד ואפשר בלי כל כך לפגע ...
  • וואו יעלי, קודם כל קבלי מלא מלא

• קודם כל ולפני הכל קבלי

הייתי שוקלת לפנות למפקחת לעדכן אותה שיש מצב שיש כאן גננת שעיפות החומר גברה עליה וסבלנותה פגה

תנסי להבין גם מהילדים מה עובר עליהם בגן , האם מעירים להם הרבה האם הם בעונש אולי גם תנסי לשאול חברים שלהם בעדינות לגבי ההתנהגות

אולי תזמיני חברים אחהצ מהגן וזה יקרב בינהם ובגן תהיה יותר אינטרקציה ?

בהצלחה מאמי אני בטחוה שאת סופר אמא טובה ולא רק אמא טובה
  • באמת שאין לי מילים!!!! זה כל כך מכעיס, אני ממש מבינה למה קשה לך להירגע מהשיחה הזאת!!!
    תסלחי לי אבל הגננת הזאת נשמעת לי ממש ממש לא מקצועית!!!!!!!!!!איך היא מסוגלת לעשות כזה דבר? אלו שני ילדים קטנים ורכים שעברו כל כך הרבה, אין בה טיפת רגישות והבנה???? תפני למפקחת ותעשי כל מאמץ לדעתי להעביר אותם גן!!! נשמע שהגננת הזת לא מצליחה להתמודד ולא כל כך מעוניינת להתמודד עם עידו
    אגב, שניהם באותו הגן?

תעדכני אחרי השיחה עם המפקחת!! זה מרתיח!

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • מה???
  • יעל- איזו אומגה 3 נסית לתת לו? אני שותה אומגה 3 על בסיס צמחי, ולא חשתי לא טוב...
    אני לא יודעת אם אלו אותם מרכיבים, ואם אומגה על בסיס צמחי תתרום לו, אבל שווה להתייעץ בבית המרקחת או עם הרופא.
    הרבה בנות מציעות כאן להעביר אותם גן, אבל זה שוב שינוי נוסף שנכנס לחייהם.
    השאלה אם הגן שתעבירי אותם אליו יהיה עד כדי כך טוב ששווה את השינוי הנוסף הזה.
    נשמע שהגננת הזו כבר שחוקה, ואין לה כוח להתמודד עם הילדים שלך.
    מאחלת לך למצוא פיתרונות יעילים בהקדם
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • יעלי
  • בנות תודה על התמיכה הרבה

• תראי, אני פספסתי את הסיפורים על המוות ועל הפריצה, ואני גם לא מכירה את ילדייך
    אבל אני חייבת לציין שיש לי תחושה שבזמן האחרון גננות חושבות שהן סגניות של אלוהים!
    בלי לשקול מילים, מפילות עלינו את השמיים בלי לחשוב פעמיים!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה