דימום מהחניכיים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כבר יומיים רצוף, שמתי לב שיש לי דימום מהחניכיים בלילה לפני השינה, עוד לפני הצחצוח שיניים, זאת אומרת שהדימום ללא קשר למברשת שיניים. גם לכן זה קרה בהריון?
    תודה מראש
8 תגובות
עמוד 1
  • מכירה את זה מההריון של הבת.מבאססססס.הלכתי לרופא שיניים שייעץ לי פשוט להקפיד יותר על החניכיים ולהשתמש קבוע במי פה,משחת שיניים מיוחדת לדלקת חניכיים ועוד משחה למריחה אחרי.בהצלחה ורפואה שלמה.
  • בהריון החניכיים נוטים להתרחב, להתנפח ולכן יש דימום בדר"כ. זה די נפוץ.
  • תעברי לצחצח בסנסודיין או בפרדונטקס. שתיהן מצויינות.
    יש גם ג'ל של סנסודיין שקצת מכווץ את החניכיים. את פשוט מורחת אותו עם האצבע על כל השיניים וזה ממש עוזר וקצת מרגיע.

• אני משתמשת במי פה של קולגייט ללא אלכוהול, מיוחד לחניכיים רגישות (בקבוק ורוד). זה מעולה וממש מפחית את הדימום.
  • סבבה ,תודה חמודיזות!

• אכן, זאת בעיה נפוצה
  • תודה מאמי!
    ואני בכלל לא מודאגת, כל דבר שקורה לי בגלל ההריון מבורך מבחינתי ואני מאושרת לקבל אותו!!!
    גם אין לי ממש דימום, ממש בקטנה ורק בלילה לפני השינה... תודה שוב
  • היי ערב טוב מה יכול שפתאום שאני אחרי שנה אחרי הלידה ופתאום הופיע לי דימום בחנייכים זה מצריך רופא שיניים או אפשר לקנות משהו שיעזור לדימום כי הרבה זמן לא הלכתי לניקוי אצל שיננית יותר מ4 חודשים חודשים בגלל הקורונה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה