הגיעו התוצאות.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכל הבננות...
19 תגובות
עמוד 1
  • הי soshi,

אז ככה: לי מצב דומה לשלך: מנסים כבר 9 חודשים...אצלי הכל מתפקד בסדר (ביוצים וכו'), אצל בעלי התגלתה בעיה מאוד, אבל מאוד דומה לזו של בעלך:
    מורפולוגי נורמלית: 5%, תנועתיות: 40% (פחות מזו של בעלך)...וגם ריכוז שלהם היה ממש המוך: 10 מיליון (דרך הגב, כמה אצל בעלך? כי זה מאוד חשוב הריכוז).
    בקיצור, רופאה שלי אמרה שצריך עם נתונים כאלה לעשות הזרעות.

בעלי גם לקח את זה ממהההה זה קשה, זה פוגע להם באגו גברי, הם נהים ממש מטורפים בגלל זה.
  • אויי נשמה שליייייייי

• אצל בעלי הריכוז הוא 71 מיליון!!! זה מה שלא ברור לי..יש לו ריכוז ממש גבוה אבל זרעים דפוקים
  • נשמה שלי, העיקר שעליתם על הבעיה ועכשיו תוכלו לטפל בה ויהיה בסדר.
    אני מאמינה שהרופא ישלח אתכם להשבחת זרע ולהזרעות.. ככה נראה לי מדברים שבנות כאן כותבות...
    יש לזה פתרונות טובים.

• אמן ואמן.!!!!!!!
    שיתן להם רדבול הם יקבלו כנפיים !

• soshi יקרה

זה בהחלט לא קל לקבל תוצאה כזאת, מצד שני לאורך כל ההודעה הצלחתי ממש להרגיש את האופטימיות שלך וההרגשה הטובה וזה משהו מאוד גדול שיאמר לזכותך

לגבי המשך טיפול באמת אין לי מושג, אבל קחי בחשבון שבכל מקרה לא משנה מה יגידו לכם תמיד יכול להיות סיכוי להפתעות ניסים ונפלאות
    ומחזיקה לך מלא אצבעות שבאמת תופתעי לטובה, ותצחקי על כל הסיפור הזה

מצאתי לך לינק שאולי יכול לעניין אותך:
    http://www.solgar.co.il/?CategoryID=380&ArticleID=710

יכול להיות שיש ויטמינים שבעלך יוכל לקחת וזה יכול לשפר ולעזור באופן משמעותי

בכל אופן אני מחזקת אותך מחבקת אותך
    ומקווה שתפתיעי אותנו לטובה

אגב אתם נוסעים היום לצימר נכון?
    זה בא בדיוק בזמן המתאים נראה לי...תנוחו תבלו תצברו כוחות
  • soshi , זה באמת ריכוז טוב מאוד!...כשהריכוז כל כך טוב, אז זה שישנם אחוזים נמוכים במורפולוגיה ותנועתיות(דרך הגב, תנועתיות עדיין בגדר הנורמה), הריכוז יכול עדיין לחפות על זה. הרי זה הכל סטטיסטיקה. בקיצור, צריך לשמוע מה רופא אומר.
    תראי, כמו שבנות פה אמרו, לפחות אולי יש הסבר לכך שעד עכשיו לא נקלטתם ומפה כבר ניתן לחשוב על כיוונים מה לעשות.

וחוץ מזה: צריך לראות מה יש לכם החודש!!!!!
  • מאמי ליבי אתך!!! יש כ"כ הרבה טיפולים היום ואנחנו בעידן כ"כ מתקדם שאני באמת מאמינה שיהיה בסדר

• תחזקי אותו, תעודדי אותו, תאהבי אותו
  • shoshi אהובה,
    הרפואה של היום כ"כ מתקדמת ויש הרבה פתרונות וטובים.
    הכי חשוב שעכשיו אתם יודעים מה הבעיה ותוכלו גם לטפל בה.
    לאורך כל הדרך את ובעלך צריכים להיות קשובים אחד לשני ולדבר על הכל. טיפול זה טיפול ולא משנה מי עובר אותו השני צריך להיות שם ולתמוך.

מההיכרות הקצרה שלי איתך, אני בטוחה שבחרת לך בעל מדהים ושניכם תעברו את זה יחד ויהיו לכם מלא ילדים קטנטנים.
    תמשיכי לעדכן כי כולנו פה בשבילך ואחת למען השניה
    בהצלחה
  • אמנם אני לא ממש מבינה בבדיקות האלו אבל אני בטוחה שיהיה בסדר
    יש היום פתרונות להכל!!!!!
    הכי חשוב הזוגיות שלכם ולהבהיר לו שהוא לא אשם בכלום
    מקווה בשבילך שלא תקבלי ותרשמי לנו איזה הודעת פסים יפייפיה
  • אהובתי!!!!!!!!
    קודם כל אל תדאגי!!!!!!!!
    בבעיית זרע ניתן לטפל ואף הרבה יותר קל לטפל משאר הבעיות...
    לדעתי, המצב לא כ"כ חמור כמו שאת עושה אותו...
    תחשבי שאנו זקוקות לזרע אחד ויחיד שכן יהיה תקין והכל מסתדר... ויש לו כאלה!!!!
    בנוסף לזה אני חושבת שהיום בעזרת השבחת זרע ניתן לעשות את העבודה אם בצורה הטבעית זה לא הולך...

רק התחלת לעשות מעקב זקיקים... תני לזה צ'אנס!!! אני מאמינה שתצליחו גם ללא התערבות! אני באמת מאמינה בכך!
    אני מכירה נשים שלבעל שלהם בעיה חמורה בבהההררבבהההה משל בעלך ונכנסו להריון מבלי הזרעות...

תהיי עם בעלך, זה קשה לו כרגע ואני מבינה אותו אבל תדאגי גם להראות לו את חצי הכוס המלאה...
    כי יש לו זרעים שהם טובים, ויש צפיפות מעולה...

• מאמי שלי

יהיה בסדר בע"ה
    מזל שכבר עליתם על "הבעיה" (אם מסתכלים על זה מהצד זה לא הדבר הכי נורא שיש בפוריות) ולא המשכת לחשוב שאין שום "בעיה" ושורפת את הזמן
    יש מצב גדול שהחודש זה החודש שלך כי לא ידעתם על "הבעיה" ונתתם עבודה כמו שצריך
  • כן, באמת נתנו עבודה טובה החודש תודות למעקב זקיקים...
  • כןןןןןןןןןןן אני קולטתתתתתתתתת!!!!!!!!!! ואמן ואמן ומליון אמנים שלא תקבליייייייייייייייי

• סושי יקירה..
    אחרי עצב (קט) של בעלך..
    תבוא לו השמחה הגדולה ושב"ה תתבשרי בהריון מקסים..
    אני עוקבת כבר המון זמן אחרי האופטימיות האדירה שבך..
    אין על הפורום הזה!!!!!!!
    ושאמן אמן לא תקבלי.. תעדכני מחר
    בהדלקת הנרות אברך את כולכן!!! ואותי כמובן חח
    מחזיקה לך אצבעות!
    שתקבלו תמתנה

שיר
  • יש לי הרגשה שושי שזה החודש שלך!!!
    את עוד תראי....
    יש לי תחושות טובות בדרך כלל!!!!
    תהיו רגועים...
  • אמן ואמן!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה