היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
רק תדעי שעל פי כל הכללים "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
אישית לא התחברתי לשם אבל מה שחשוב באמת זה למצוא שם ששניכם אוהבים- כמובן מחזקת את שיר, האמא היא זו שלבסוף נותנת את הטון לנו יש ילדה דניאלה בקיבוץ וכולנו קוראים לה רק דון- דון (עם שורוק doon doon)
ואם באמת להציע שמות לבנות יש שלל שאני אוהבת (בניגוד לבן שאין כמעט כלום יפה אז תתנחמי בשקט
אני מצטרפת מילה במילה למה שאמרה לירון (חוץ מהקטע עם הקיבוץ מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
לא רק שזה מזכיר לי משהו .. זה מזכיר לי מאוד , הרי אני רציתי את השם דניאל ,שזה שם מהמם בעיני.!!!!!!! דניאלצ'יק דניאלי
דניאלה מעט כבד עבורי אבל זה בהחלט עניין של הרגל .
אני אוהבת גם מאי ומאיה וליה ושי ונויה
בנות תודה
ונשמה תדעי שאני הגעתי להבנה , ששם זה עניין של גורל . אוריאן לא היה הפייבוריט של אף אחד מאיתנו , אבל היה ברשימה שלי וברשימה של בעלי כשם יפה שאהבנו. והנה, אחרי שהתלבטנו מלאאאאאאאאאאאא בין לינוי ודניאל , אוריאן נפל , וכנראה שזה מה שהיה אמור להיות וזהו! וכיום , למרות לבטים רבים שהיו לי - אני לא מחליפה לה את השם , זה הגורל וזה מה שנתנו לה הוריה באהבה ענקית .. אז הסירי דאגה מליבך , לילדה יהיה שם !
אוי גם רוני מעלף! בקיצור, יש לך עוד 8 שבועות לחשוב ..
אני פעם אמרתי שתיהיה לי בת יקראו לה דניאלה פשוט מאוהבת בשם הזה שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
וואי אורטל איזו מחמאה אני ממש מסמיקה פה תודה תכלס אני מתה על השם שלי
נויה שם מעלף לדעתי וגם דניאל
ואהבתי מאוד את השמות ששיר הציעה סהר קורץ לי מודה באשמה
אני לא מתחברת לדניאלה You're my heart, you're my soul
הצעתי את שם נויה לבעלי והוא פסל אותו על הסף
דניאלה לדעתי שם ארוך מידי, אם כבר אז דניאל...
שמות נוספים שאני אוהבת
אני מאוד אוהבת את השם דניאלה
לי אישית ארוך מידי - אני אוהבת שמות עם שתי הברות [URL=http://www.eliad.org]
לאחותי קוראים דניאלה,שם מאוד יפה לדעתי. לייק חשבת על השם נטע-לי ? NETA-LI ,זה דומה לשם שלך -נטלי NATALI לפני שנטע שלי נולדה רציתי לקרוא לה נטעלי אבל בעלי התעקש על נטע