איזה בוקר...!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב לכולן....

בעלי על הבוקר עצבן אותי, אוף עם הגברים האלה...!!

הקטנה שלי בת שנה וחודשיים ומגיד שנה החלפנו לא את הסימילאק מגיל שנה עד שלוש... איזה פעמיים הוא טעה וקנה לי את הישן והחליף... הבוקר אני באה לפתוח קופסא חדשה ומה אני רואה... שוב פעם טעה וקנה את הקודמים... אוף כמה אפשר להסביר... איזה עצבים חטפתי עליו על הבוקר... והוא עוד נסע לטיול יומיים מהעבודה, הלך בהרגשה מגעילה נראה לי...

יצא לי לתת לה כמה מנות מזה אחרי שכבר התחלנו את החדש כי אמין לי כרגע מי שיחליף לי... זה לא נורא??

שלומית
2 תגובות
עמוד 1
  • ועדיין לא הספקתי לסיים כי אני בעבודה...

בדר"כ בעלי לוקח את הילדה לאמא שלי כי זה מרחק של 20 דקות בערך ואז גם מחזיר ובגלל שהוא נסע לא היה לי מי שיקח ויחזיר, שמתי אותה אצל השכנה שלי שהיא מכירה אותה והכלתי איתה לפני כמה פעמים, אבל היא מאוד קשורה אליי ולא הפסיקה לבכות. בשעה 9 כבר לקחתי אותה איתי לעבודה והמנהל שלי אומר לי: מה אני יעשה איתך, אמרתי לו תעשה מה שאתה רוצה אתה לא מאיים... קודם הילדים שלי... עוד יותר התעצבנתי, כי אני נותת פה את הנשמה שלי וכשצריכים מהם משהו פתאום אף אחד לא יכול לעזור...!!!!!!!
    שלומית
  • שיהיו בריאים הגברים האלה! כמעט כלום הם לא יכולים לעשות לשביעות רצוננו- זה פשוט מדהים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה