היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, הרבה זמן לא כתבתי בפורום היתי קצת מיואשת ולא רציתי לבאס, אני ממש צריכה אותכן בבקשה. ההחזרה היתה ב14.2 מחר אני צריכה לעשות בדיקת דם, מישהי יודעת מה נחשב בטא תקינה? אני לא התאפקתי ועשיתי היום בדיקה ביתי ויצא פס חלשלש אבל ממש חלש כזה שצריך להתאמץ כדי לראות ואני מפחדת שזה הריון כימי.
בבקשה בבקשה תגידו לי מה התוצאה שאני צריכה לראות מחר בבקשה.
9 תגובות
עמוד 1
אם הזרקת אוביטרל, ועברו יותר מ14 ימים אז תוצאה מעל 10 זה חיובי. אם לא עברו 14 יום מהאוביטרל, אז תוצאה מעל 50 היא חיובית.... בכל מקרה יקרתי, אם ראית פס חלוש ביותר זה עדיין פס...ויש לי דווקא תחושה טובה, מחזיקה לך אצבעות ותעדכני
בהצלחה
בהצלחה
תודה בנות אעדכן בהקדם אני פשוט בלחץ כי במוליך של התמיכה יש לי קצת דמם שנראה ישן כזה ואני אחרי הפלה והריון כימי אז כולי מלאה חרדות נראה לי שעד שאני לא אראה תינוק בריא בידיים אני לא ארגע...
בהצלחה
בהצלחה "הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
יצא 37... מה אתן אומרות זה סביר?
נראה לי שכן...מעל 10 זה הריון. מזל טוב ותעשי בדיקה נוספת כדי לראות הכפלה