היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הייתי היום אצל הרופאה היא בדקה לי את התוצאות של בדיקת ההורמונים ואמרה שלא היה ביוץ ביום הבדיקה וכפי שסיפרתי לכן יום אחרי גילינו ביוץ...אבל בכל מקרה היא נתנה לי כדורים למעקב זקיקים במידה ואני אקבל
13 תגובות
עמוד 1
א-מ-ן להיות הורים זה לשמוע - אבא, אמא... ותחושה נפלאה זורמת לה פנימה. להיות הורים זה משרה מלאה, בלי שביתות, בלי תוספות שכר. זה שהחום לא יורד הלב נצבט ונשבר. להיות הורים זה להתחיל ילדות שנייה עם בובות, פילים ודובים מקסימים. זה תמיד לקוות שהלילה, נוני לא ירטיב. לדעת, ששלנו הכי טוב מכככולם ולאהוב את הקטנטנים שלנו הכי בעולם :-)
מקווה בשבילך שלא תצטרכי מעקב זקיקים!!! בע"ה! ----------------------------------------------------
בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
לי יש הרגשה.... ואני לא אגיד לך מהי
גם לי יש את ההרגשה שיש למרב
בקרקע זה טוב, כי אז כשיבואו הבשורות הטובות תהיי בעננים:-) אמן שלא יגיע לך ה ב-9 חודשים הקרובים:-)
little ומה איתך??? מה קורה עם העניינים???
אדווה זה החודש שלך
מרב מותק, בע"ה לפני ביוץ..
וואי וואי אדווה...נתת עבודה עם הבעל החודש!! אני מקווה שלא תצטרכי מעקב זקיקים וכבר נשמע בשורות טובות! אמן!
מזהההההההה עבודההההההההה ! פשוט יהיה אכזבה כי זה נורא קשההההההה ! יורד החשק.....