שאלה לאמהות של קטנטנים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני יודעת שזה קשה לאמוד ובאמת לדעת אבל הייתי שמחה לדעת מיודעות דבר מהי העלות הממוצעת של תינוק עד גיל שנה שנה וחצי בערך לחודש?
    אני יודעת שיש חיתולים ומטרנה וכמובן בגדים וההוצאה הראשונית של עגלה ולול וכל הדברים הראשוניים אבל אני לא יודעת כמה זה עולה..
    תודה מראש!
5 תגובות
עמוד 1
  • זה תלוי מה את צריכה. וכמה את מתכוונת להוציא על כל דבר.

לדוגמא עגלות אפשר לקנות ב300 ש"ח ואפשר גם ב6000....

אולי זה יעזור לך:
    מצפים לילד?
  • זה מאוד תלוי עד כמה להתפרע...

הריון עצמו עולה 3000-5000 ש"ח לערך.
    הוצאה ראשונית היא בסביבות 8000 ש"ח.
    אפשר בפחות, וכמובן השמיים הם הגבול.
    כל חודש בלי מסגרת (מעון), לא עשיתי חישוב, אבל אנסה להעריך (אני רושמת מחירים בלי להתפרע אבל גם שלא יחסר):
    כ 300 ש"ח טיטולים לחודש (3500 ש"ח לשנה)
    אוכל כ 200 בחודש (2500 לשנה) - אם את מניקה, חסכת קצת.
    סופרפארם- שמפואים ומשחות ותרופות (מה לעשות, ילדים חולים) זה אני משערת עוד כ 200 ש"ח בחודש (עוד 2500 לשנה)
    בגדים לשנה הראשונה - בסביבות 2000 ש"ח
    אטרקציות (ג'ימבורי, גן חיות, בריכה וכו') - כ 400 ש"ח בחודש (5000 בשנה)
    צעצועים לשנה הראשונה לדעתי בסביבות 3000 ש"ח, לדעתי
    סך הכל יצא בסביבות 35000 ש"ח לשנה, בחישוב יבש.
    ואולי שכחתי עוד דברים...
    אני משארת שזה מגיעה יותר לכיוון ה 50000 ש"ח בשנה...
    תוסיפי לזה מעון (המחיר משתנה מעיר לעיר, ואם זה של משרד התמ"ת אז לפי מצב כלכלי), או לחילופין את המשכורת שלך, אם החלטת להשאר בבית.

כשמסתכלים על זה ככה, איך אני מגדלת 3?
  • אתם מתכננים תינוק?
  • שולי
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • תודה רבה על התשובות!!
    אני רואה שבאמת יש קשת רחבה של מחירים.. אבל זה אפשרי בסך הכל ממה שזה נראה לי. פשוט אנחנו רוצים כבר להכנס להריון אבל עדיין סטודנטים ומנסים לחשב כמה קשה (כלכלית) זה יהיה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה