אני חייבת לשתף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני כמה חודשים כשהפסקתי עם הגלולות התחילו להופיע לי חצ'קונים פה ושם. היום אני כבר לא משתלטת עליהם וזה מוריד לי את הביטחון בטירוף. יש ימים שאני שוקלת להתחיל לקחת שוב את הגלולות ולעזאזל עם ההריון... אבל אני לא עושה את זה...
    אני חופפת כל יום, מקפידה לשטוף את הפנים במים קרים עם סבון מיוחד, מורחת פעמיים ביום קרם לחות ללא שמן, שותה הרבה מים ומשתדלת לאכול יותר בריא- שומדבר לא עוזר...:-(
    היום אפילו הכנתי לעצמי מסיכה בייתית מאבוקדו... אני כבר לא יודעת איך להתמודד עם זה. אנשים אומרים לי שזה ממש לא נורא ושההרגשה שלי היא בעיקר בראש, אבל זה לא משנה, כי אצלי היא קיימת...
    מקווה שיבוא כבר ההריון ושההורמונים שלי יתחילו להסתדר...
    אמן!
18 תגובות
עמוד 1
  • מותק!
    אני חייבת לומר לך שאני מהבחורות האלה שרוצים להרוג שבחיים לא היה להם חצקונים גם לא בגיל ההתבגרות.
    כשהפסקתי את הגלולות הפנים שלי נהיו כמו של פרדי קרוגר ורוב החצקונים היו בסנטר ובצדדים שזה הורמונאלי....
    ואז הגיע ההריון המיוחל.... ואת לא רוצה לראות אותי....
  • קודם כל אמן שיבוא ההריון כבר...
  • קרן אין לך מושג כמה אני מבינה אותך

אני בזמנו התחלתי עם הגלולות כדי שיעלמו החצקונים
    ואז הכרתי את בעלי וכבר נשארתי עם הגלולות עד שניסיתי להיכנס להריון

מאוד חששתי מהרגע שבו אפסיק עם הגלולות, בהתחלה לא היתה השפעה מיוחדת
    אבל לאט לאט הפצעים התחילו לחזור לפי דעתי אחת הסיבות זה הלחץ שהייתי נמצאת בו בגלל שההריון לא מגיע,
    בכל אופן עכשיו יחסית זה שוב השתפר , אולי את צריכה לבדוק כמו ש soshi אמרה את התכשירים שאת משתמשת אולי זה לא מתאים לך

אני למשל משתמשת במסיכה לפנים של אהבה לעור שמן וזה ממש עושה לי טוב
    אה ויש לי משחה שאני מורחת על הפצעים בלילה שהם יוצאים , זה משחה עם מרשם רופא ממש ממש מעולה אם את רוצה את השם תגידי לי ואני אגיד לך

ובלי קשר פשוט מנסיון אישי אני מרשה לעצמי להגיד לך, הרוגע משפיע על ההתפרצות של הפצעים
  • תודה רבה בנות על העידוד....
    אחרי הצבא היו לי חצ'קונים והשתמשתי ברואוקוטן והחלפתי גם גלולות לדיאנה. ובאמת מאז הייתי חלקה כמו תחת של תינוק...
    ועכשיו אני ממש ממש סובלת... אוףףףף...

ושכחתי לספר שאני גם מטופלת אצל קוסמטיקאית- פעם בחודש....
    היא נתנה לי קרם לפנים של כריסטינה אבל אני לא כ"כ מתחברת לריח שלו.
    נראה לי שאתייעץ איתה שוב ואקח ממנה את כל המוצרים שאפשר.

והכי חשוב, שכולנו נכנס להריון בקרוב:-)
  • וואי!!! גם אני הייתי מטופלת עם רואקוטן בגיל 22 בערך ואז נתנו לי גם דיאנה, איזה גלולות האלה!! לפילות!! תקשיבי העלתי 10 ק"ג בחצי שנה!! הייתי נראת כאילו ניפחו אותי באויר!
    הרואקוטן עבד מצוין אבל למרות זאת עדיין יש לי פצעונים ונקודות שחורות שאני בעצמי מטפלת בהם וברוך השם העור שלי בסדר גמור, אחרי כל טיפול אני שוטפת עם סבון, מי פנים...מנוחה של שעה לעור ואז קרם לחות...
  • תקשיבו יש לי משחה ממש מעולה עם מרשם
    שאני שמה בלילה ובבוקר פשוט הפצעים נעלמים...

אני עכשיו בעבודה, אבל שאהיה בבית ארשום לכן את השם של המשחה

וגם אני הייתי עם דיאנה שנים על גבי שנים, יחסית האמת לא היו לי יותר מדי תופעות לוואי...

אבל אני חוששת שבגלל זה קשה לי להיקלט עכשיו
  • אם לא הייתי מנסה להכנס להריון כבר מזמן הייתי לוקחת שוב רואוקוטן.... אחרי הצבא עברתי 4 חודשים מהגיהנום וכל מה שיכל לקרות קרה,חוץ מלעלות במשקל מה לא היה לי ...אבל לאחר מכן הייתי חלקה וזה היה שווה את זה.

דווקא יש לי קוסמטיקאית מקסימה, היא מאוד מאוד מקצועית ומטפלת בי יפה.
    אני סומכת עליה.

Hipi אשמח מאוד אם תחזרי אליי עם שם המשחה. אני היום משתמשת עם משחה שקופה בשם אקנה מיצין אבל נראה לי שעור הפנים שלי כבר התרגל אליה והיא לא משפיעה יותר מידי.
  • ת'אמת שרופא הנשים שלי המליץ לי להשתמש בספירט סליציל אבל לפני שבועיים קרתה לי תאונה איתו וגרמתי לעצמי כוויה רצינית בפרצוף:-(
    היום אני עדינה איתו יותר אבל הוא מייבש אותי בטירוף:-(
  • למשחה קוראים Benzamycin Topical Gel

משחה מעולה!!
    ממליצה עליה בחום, צריך מרשם רופא בשבילה

בהצלחה
  • HIPI תודה רבה...
    יש בעיה למרוח אותה אם אני מנסה להכנס להריון? אני יודעת שכל מה שקשור למשחות וכדורים צריכים לשים לב טוב טוב
  • היי בננות
    היות ואני במקצועי בתחום הפארא רפואי אז ככה -
    לגבי המשחה בנזומיצין -זוהי אנטיביוטיקה -לא מומלץ בהריון ובתוך לא בשליש הראשון
    אך אפשר להתייעץ עם רופא עור-אני לא היתי ממליצה היות ויש סדרות מדהימות לעור רגיש שנקראין מוצרים דרמוקוסמטיים שמיועדים גם לנשים בהריון...
    מנסיון- אני אחרי הפסקת גלולות גם התחילו להיות בלבלות בפנים ( ואני מעולם לא סבלתי מפצעים גם לא בגיל ההתבגרות...טפו טפו טפו ) אז התחלתי להשתמש במוצרים של סבוקלם
    ובדגש על שטיפת פנים פעמיים ביום עם מוס המיועד לכך...
    פשוט תוך שבוע - הפנים שלי חזרו לעצמם!! ממליצה בחום ...
  • היי שיר,
    אני כבר כמה חודשים סובלת מאז שהפסקתי עם הגלולות ואני מנסה ממש הכל.
    אילו מוצרים של סבוקלם את ממליצה? אני פתוחה להצעות.
    תודה רבה
  • אז ככה -לשטיפה יש לסדרה מוס כזה מיוחד לפנים מסדרת סבוקלם יאנג
    קרם הלחות הרגיל שלהם -לעור אדמומי כזה (למרות ששלי לא ..)
    ושהיו לי פצעונים אז יש תרחיף מיוחד לפצעונים -קטן כזה גם מסדרת יאנג
    מאד מומלץ
    בהצלחה
  • יקירתי בוקר טוב.
    כמו שאמרו חברותיי המלומדות זה אכן בלאגן הורמונלי ואין כ"כ מה לעשות.
    אך עם זאת מציעה לך לגשת לרופא עור ולהתייעץ..יש היום תכשירים מדהימים בשוק.

• שיר זה פעם ראשונה שאני שומעת את מה שאת אומרת
    אני גם מנסה להיכנס להריון וכמובן די היסטרית לגבי זה
    לגבי המשחה הזאת ביררתי גם עם הרופא עור, גם עם הרופאת נשים וגם עם הרוקח
    וכולם אמרו שאין בעיה להשתמש במשחה הזאת בהריון
    ושהיא בטוחה לגמרי לשימוש....
  • משחה זה לשימוש חיצוני-ולכן הספיגה הססטמית מאד נמוכה
    אם הרופא מומחה אמר שאפשר...אז ברור שכן...
    אני הייתי מנסה קודם כקו ראשוני מוצרים טבעיים היפואלרגים
    ואם לא יהיה שיפור ללכת על משחה אנטיביוטית או סטראוידית
  • הייתי כבר כמה פעמים אצל רופא עור, הוא לא מוכן לתת לי כלום בגלל שאנחנו מנסים להכנס להריון.
    אני כבר ממש אובדת עיצות ומפזרת כספים בטירוף.
    ביום ראשון יש לי גם פגישה אצל הומאופת... אני כבר זורמת עם הכל... רק שיפסיקו לצאת לי חצ'קונים על הפנים... איזה סיוט זה
  • ברור שאם רופא מומחה נתן לך אז זה בסדר
    בכל זאת-זו משחה בשימוש חיצוני והספיגה הססטמית נמוכה...
    אני היתי מנסה כקו ראשוני מוצרים טבעיים נפלאים
    ואם אין שיפור לפנות למשחות רציניות יותר ...אנטיביוטיות וכד'...לא חסר בשוק מלא תרופות מדהימות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה