התייעצות בנוגע לגן שפתי.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמו שידוע לרובכן לוקאס מטופל אצל קלינאית תקשורת כ3 חודשים.
    כרגע אנחנו בהפסקה של שלושה חודשים ואז נחזור לסדרת טיפולים נוספת(המקסימום
    הוא 27 טיפולים).
    האמת שיש התקדמות ..הוא התחיל ממש לדבר,הבעיה שהדיבור שלו לפעמים לא ברור.
    אני אתן דוגמא-למשל כשהוא אומר מיקי מאוס-המ' בהתחלה נשמטת לו ואז זה יוצא -"יקי מאוס..אבל כשהוא אומר "מה"..יש את המ' בהתחלה.ז"א שהוא יכול לבטא אותה.
    הבעיה היא באחסון המילה ואז בשליפתה..כשיש משפט ארוך לפעמים הוא יכול להיות לא מובן לסובבים.
    התחלנו בסידורים לגן שפתי,יש לי כמעט כל המסמכים ..אבל אני מאוד מתלבטת..
    הגננת בגן אומרת שהוא די משתתף בפעילויות,הוא אוהב את הגן ורואים את זה,יש לו כבר 4 חברים טובים שם שהוא משחק ומתקשר איתם וזה מאוד חשוב שתהיה לו תקשורת עם ילדים שכן מדברים נכון ושוטף ואש הוא לומד מהם..
    מצד שני בגן שפתי יעבדו איתו אנשי מקצוע והוא לא ילך לאיבוד בין 40 ילדים בגן..
    אני לא יודעת באיזו רמה יהיו הילדים האחרים בגן ואם הוא יוכל ליצור קשרים..

מה הייתן עושות-רושמת לגן שפתי בתקווה לעלות לגן חובה רגיל תוך השלמת הפער
    או משאירות לעוד שנה בגן עירייה ובמידה והמצב לא ישתפר מכניסות לגן שפתי במקום גן חובה??.
    http://www.holdthatpic.com/
9 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת לינברי ( ענבר) תוכל לעזור לך
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • גם ירין היה בדיוק ככה ! (ועדיין .. למרות השיפור)
    לא היה לו אותיות תחיליות . אפוח זה תפוח אדור זה כדור וכו ...
    בכל אופן , הקלינאית עוזרת לו מאווווווווד
    לוקאס בן 3 לא? תני לו עוד חצי שנה , עם עבודה אנטנסיבית איתך , אני בטוחה שתראי שיפור!
  • אני חושבת שעינבר תמליץ לך על גן שפתי, כי ממה שאני יודעת מעיין התקדמה שם מאוד יפה ועינבר ממש מרוצה!
    אני חושבת שעדיף לתת ללוקאס את העזרה שהוא זקוק לה עכשיו, בצורה אינטנסיבית (בגן שפתי) ולגן חובה להעביר אותו כשהוא מדבר בצורה ברורה יותר, זה גם יתרום לביטחון העצמי שלו בהמשך.
    שיהיה לכם בהצלחה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • מניסיוני - ממליצה בחום רב רב רב רב
    בגן שפתי מסתכלים על הילד (על כל ילד, כל הזמן, מה שאפשרי לעשות עם 12 ילדים ו"קצת" קשה עם 35) כעל מכלול ועוזרים לו בכל קושי שיש לו.
    השיפור אצל מעין מהותי ומשמעותי ביותר, התחלנו להרגיש בשינוי מהר מאוד ויש ימים שממש מרגישים את הקפיצות, זה מדהים.
    מעין היא מהמתקדמים מאוד בגן, אז כבר בזמן הקרוב היא תתחיל להשתלב בגן רגיל (זה היה אמור לקרות כבר לפני חודשיים ונדחה - בגלל הגננת בגן השני) פעם או פעמיים בשבוע, חוץ מזה היא גם הולכת לצהרון ושם יש לה חברת ילדים גדולה יותר.
    דרך אגב - בגן בו היא היתה שנה שעברה - עם כל המילים החמות שיש לי לומר עליו - לא עלו על הבעיה השפתית שיש לה....

אשמח מאוד לענות/לשוחח מה שתרצי ותצטרכי.
    המייל שלי -
    [email protected]

• היא נוסעת בהסעה, מאוד אוהבת לנסוע בהסעה.
    לי לקח מעל חודשיים עד שהסכמתי שהיא תיסע בה.
    צוות ההסעה קבוע, לגן יש נהגת וסייעת, יום יום שתיהן, הנהגת נוהגת, הסייעת מקבלת את הילד הבוסטר והתיק וקושרת אותו עם חגורת בטיחות למקום הישיבה.
    בחזרה מהגן יש נהג וסייעת - קבועים גם הם.
    הילדים מכירים את כל הצוות ואוהבים אותם, שמים להם מוזיקה ושרים איתם וכו'.
    לכל גן יש הסעה משלו (ככה זה אצלנו בכל אופן).
    מגיעים לגן ב7:30 ומתחילים את היום, כל הילדים ביחד.
    אם בסיכום האבחון ממליצים לו על גן שפתי - ממליצה בחום - פשוט ללכת על זה.
    זו מתנה נדירה לכל ילד.
    המטרה היא שכמה שיותר ילדים ימשיכו לחינוך הרגיל ולא "לתקוע" אותם בחינוך המיוחד.
    אני נהנית לראות כמה היא נהנית שם, כמה היא אהובה ואהודה, כמה היא מדברת יפה, כמה טוב לה!!!

• תודה ממי,נראה לי שעזרת לי מאוד להחליט
  • לעונג רב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה