האם יש דרכים טבעיות לזירוז לידה שלא מזיקות לעובר? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב-
    אני בסוף השבוע ה-35 להיריון ומרגישה מותשת פיזית מהכאבים שההיריון הזה מביא עימו.
    זהו היריון שני שהתחיל שבעה שבועות אחרי הלידה של הבן הבכור. מתחילת ההיריון החלו אצלי כאבי גב שעם הזמן העוצמה שלהם הפכה כבר לבלתי נסבלת.
    בשבועות האחרונים החלו גם דקירות בבטן התחתונה, כאבי בטן תחתונה וגב תחתון שמזכירים לי א השלב ההתחלתי של כאבי הצירים שחשתי בלידה של הבן. אתמול הגיע התקף כאב נוראי באיזור הנרתיק ועם השעות התחילה צריבה נוראית באיזור זה, כמו כן בימים האחרונים כואב (לא שורף) לי כשאני צריכה לעשות את צרכיי- גם "קטנים" וגם "גדולים".
    עליתי כבר עשרים קילו בהיריון הזה- את ההיריון הראשון סיימתי בתחילת שבוע 40 בעליית משקל של 19 וחצי ק"ג. ייתכן ולמשקל קשר לתופעות שציינתי...???
    אני לא יודעת איך אני אשרוד עוד ארבעה וחצי שבועות בסבל כזה ונורא רוצה להיות מאחורי זה.
    אשמח לשמוע חוות דעתך בעניין דרכים טבעיות לזירוז לידה, כאלו שלא תפגענה בעובר ואשמח לקבל טיפים לדרכים כאלו אם יש....או שאין לי ברירה אלא להמתין בסבלנות...
    תודה רבה!

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

חלק מהתחושות שאת מתארת יכולות להיות בגלל עלייה במשקל, אבל אחרות לא.
    בכל אופן, אני לא ממליץ לנסות ולזרז לידה (גם באופן טבעי) בשבוע 35.
    להמתין לפחות לשבוע 38-39.

שיטות סבתא כוללות: הליכה, עליית מדרגות
    שיטות לא-סבתא: עיסוי פטמות (לעיתים זה בעייתי), יחסי מין

כל דבר בעיתו,
    ד"ר ערן הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה