סתם.. רציתי לשתף.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא הייתי כאן המון זמן.. לרוב קשה ועצוב לי מדי (סורי...)
    סתם רציתי לשתף ולשאול קצת שאלות: אחרי שלוש וחצי שנים של ניסיונות כושלים, דרך הזרעות והפלות, אני מתחילה בשעה טובה IVF. פרוטוקול ארוך..
    קראתי על ההליך בגדול, אבל יש בי חשש מגירוי יתר. במחצית מן ההזרעות שעברתי יומיים אחרי הביוץ הגעתי למיון בשל גירוי יתר קל/בינוני וזאת עם שישה זקיקים מובילים בכל פעם.
    מה אפשר לעשות כדי למנוע עד כמה שאפשר גירוי יתר בטיפול IVF הנוכחי?
    בנוסף, האם יש מקום לבקש מהרופא כבר במחזור הטיפול הנוכחי לעשות איקסי לחל מהביציות, ליתר ביטחון?
    תודה רבה מראש..
    [ u
    rl=http://smiles.33b.ru/smile.150961.html]
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
12 תגובות
עמוד 1

• אני לא מבינה בזה אבל רציתי לאחל לך בהצלחה
  • היי מותק,
    קודם כל המון בהצלחה.
    אני דרשתי חצי איקסי ועובדה לנו רק עם איקסי יש הפריות, אז היתי ממליצה לך לבקש חצי חצי.
    לגבי הגירוי את חייבת במהלך כל התקופה של הזריקות (גם אחרי הדקא) לשתות מינימום 2 ליטר מים ביום זה "התרופת מניעה" היחידה שיש נגד גירוי.
    כמבן חשוב שהרופא ידע שאת רגישה.
    אם יש לך עוד שאלות בשמחה והמון המון בהצלחה מי יתן וזה היה הטיפול המנצחח
  • שתיה מרובה ומנוחה אמורים לעזור בטיפול ומניעה של גירוי יתר...
    עדכני את הרופא שלך בהיסטוריה שלך והוא יחליט מה לעשות עם זה.
    לגבי האיקסי - לדעתי זה מסט!!!!
    אצלנו (כמו אצלך) יש כבר ילדה בבית ובכל זאת לא הושג הריון בהזרעות,
    כשעברנו להפריה בלי בכלל שביקשתי עשו לחצי מהבציות איקסי,
    ונחשי מה?
    רק הן הופרו !!!
    כלומר כל הקבוצה שנתנו לה להפרות לבד - לא הופרתה.
    למזלי היו מספיק והושג הריון

בכל מקרה - חישבי מה היה קורה אם אחרי כל הסבל והיסורים הייתי נשארת בלי שום ביצית מופרת, בגלל שלא עשו איקסי !!!
    מסקנה - ברור שתבקשי. חייבים. זו האחריות שלך ושלהם שלא תעברי טיפול לחינם בלי תוצאות....וגם לא יודעים מה הסיבה לחוסר ההצלחה שלכם אחרי שכבר יש לכם ילד.
    (אני זוכרת את סיפורך).
    בהצלחה רבה - אני מאמינה שבקרוב אתם תהיו שוב בהריון
  • המון בהצלחה

• היי יקרה
    ראשית אני מאמינה שהרופא עצמו יציע לך את פיתרון האיקסי, במידה והוא לא יציע תעלי את את הנושא, חצי (איקסי) חצי (טבעי) זה פיתרון מעולה.
    גם אני פחדתי מאד מגירוי יתר, בהריון הראשון היה לי גירוי יתר נוראי שהוביל לטורשן (תסביב) של השחלה פעמיים! ונאלצתי לעבור 2 ניתוחים בהפרש של שבועיים.
    אפשר לנסות למנוע את זה באמצעות מתן מינונים נמוכים (אני קיבלתי 100יחידות פוריגון והיו לי 20 ביציות).
    במידה ויש חשש לגירוי יתר ניתן להקפיא את העוברים ולהחזיר אותם בחודש שלאחר מכן על בסיס טבעי או מלאכותי (לדמות ביוץ אם אין לך כזה באופן טבעי כל חודש).
    עניתי לך על כל השאלות? מקווה שכן
    ומאחלת לך המון הצלחה
  • בנות, תודה רבה על תשובותיכן..
    אני מהססת לדבר על גירוי היתר עם הרופא כי מצד אחד הוא מודע לזה שאני מגיבה מאוד מהר (הוא בעצמו אמר והדגיש את זה כמה פעמים) ואני מפחדת שאם אלחץ עליו ואספר לו על כאבי הבטן שהובילו למיון והנוזלים בבטן הוא יקטין לי את המינון ואז יתפתחו פחות ביציות (גם ככה בכל פעם היו רק שש)..
    לא סביר שמדובר במשהו רציני כי עובדה שעם כל ההתפעלות של הרופאים במיון מגודל השחלות אף פעם לא אישפזו אותי ורק קיבלתי נוזלים לוריד ואשפוז יום כזה (10-12 שעות השגחה)..
    מה דעתכן.. לשתף אותו בכל זאת, או להיות יפה ושתוקה
    [ u
  • אני הייתי נשארת יפה ושתוקה רק במקום להגיע למיון
    תקציבי לעצמך כמות של מים אפילו תשתי בכוח
    אני שתיתי 3 ליטר מים
    "הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • לשתף !!!!
    את רוצה טיפול מוצלח או טיפול כושל???
    עדיף שיהיו 6 טובות ויחזירו לך אחת או שתיים מהן,
    מאשר שיהיה גירוי יתר יקפיאו לך את כל ה10 ורק חודש אחרי תהיה ההחזרה...
    6 ביציות זה יפה מאוד, ואם אין שום בעיה בשקט יצאו לך מהם 4 ילדים
    שתפי את הרופא ותיהי שותפה בהחלטה, זה רק יעזור לך להירגע ולהתרכז בהצלחה
  • אשכולית
    "הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • פאפאיה
    מבינה אותך לגבי הפורום... גם אני בזמן האחרון פחות כאן
    אבל בכ"ז חייבת להגיב לגבי האיקסי:
    זה נכון מה שאמרו לגבי פיזור הסיכון כשעושים חצי-חצי (ליתר ביטחון). אבל צריך גם לזכור את החיסרון של האיקסי, שלא יודעים איזה זרעון מוחדר לביצית. הכוונה היא שבדרך ה"טבעית" בצלחת, רק זרעון תקין יוכל להיכנס לביצית כי יש סלקציה של הטבע (משהו במעטפת של הביצית יודע להכניס רק זרע טוב). ואילו באיקסי מוחדר זרעון כלשהו מבלי להתחשב באיכותו.
    כמו כן רציתי לשתף ולספר על משהי שאני מכירה, שהיו לה הפריות אך ורק באיקסי (ובצלחת לא) ואחרי כמה סבבים של IVF היא החליפה רופא שהחזיר אותה להזרעות (!) והיום יש לה 2 ילדים...
    בכל מקרה מה שתבחרי, שיהיה לך בהצלחה
  • לואיזה - זה נכון שבטבע הזרעון הטוב מנצח...
    אך עם הטכנולוגיה של היום, גם ילדי מיקרומניפולציה יוצאים מושלמים,
    ומה לעשות כשאין ברירה? זו הדרך היחידה !!!
    שהיא דרך לא רעה בכלל, ואני בהחלט בעדה !!!
    חצי איקסי וחצי טיבעי זה פעולה שחייבים לבצע בהפריה ראשונה,
    וכשלא ידועה הסיבה לאי ההצלחה!!!
    במידה ויצליחו גם ההפריות הטיבעיות - אני מאמינה שיכניסו קודם את העוברים האלה לרחם, ואח"כ את אלה שעברו מיקרומניפולציה...
    אבל במידה ולא יהיו הפריות רגילות....
    אז לפחות לא מפסידים טיפול !!! - זו הגישה.

והסיפור עם החברה שהצליח לה בהזרעות ממש נחמד...
    אולי מיהרו לשלוח אותה להפריות...אבל אומרים שאחרי 6 ניסיונות הסיכויים כבר קטנים להצליח בהזרעות !!
    אני מכירה גם כמה שנכנסו להריון טיבעי כשכל חייהם הם היו בהפריות...
    נסתרות הן דרכו של האל

בהצלחה לכולם
  • בנות, תודה..
    איך תמיד אתן כאן כשהכי צריך!!!!!
    [ u
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה