צריכה עצה - מצטערת מראש על האורך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה אני נשואה 3 שנים , בת 28...
    לא התחלנו לנסות להיכנס להריון על ההתחלה, מכל מיני סיבות חלק קשור לזה שרצינו עבודה יציבה, קניית דירה ועוד כל מיני גורמים שלא אכנס אליהם כרגע.
    אחרי בערך שנתיים התחלנו לנסות, נכנסתי להריון על הניסיון הראשון היתה לי הפלה טבעית בשבוע 5 , מאז מנסים 10 חודשים....

עכשיו אני מאוד מתחרטת שלא התחלנו לנסות מההתחלה, מצטערת על כל הזמן שעבר ובוזבז..
    אבל בתכלס גם אם אני מתחרטת וגם אם לא, אני כרגע במצב נתון ואין לי אפשרות לחזור אחורה

אנשים כל הזמן שואלים אותנו על הריון, יש כאלה שכבר לא שואלים ואני די בטוחה שחושבים שיש לנו בעיות ובגלל זה הפסיקו לשאול, ויש כאלה שממשיכים לשאול ולברר...

כל פעם ששואלים אותי כמה זמן אני נשואה ואני אומרת 3 שנים אני מתכווצת בתוכי
    וששואלים אם יש לי ילדים, אני מתכווצת כפליים שאני אומרת לא

אני ממש מרגישה רע עם זה, ותמיד ממש אין לי מה להגיד
    גם שאני כבר מעודדת את עצמי שהנה אני בסדר, ושהכל יהיה בסדר ובקרוב מאוד יהיה הריון תקין ותינוק בריא ובאמת מרגישה טוב עם עצמי
    יכול בנאדם אחד עם שאלה כזאת, לערער לי את כל הבטחון העצמי
    ופשוט לגרום לי להרגיש רע

ממש רע לי

ובעיקר לא יודעת איך להתמודד עם זה מול אחרים מול עצמי ובכלל....
    וכמובן שלא חסר אנשים חסרי טאקט שאמרו לי דברים מעליבים ופוגעים או ששאלו שאלות חסרות טאקט לחלוטין........
11 תגובות
עמוד 1
  • אויייייייייי

• אנחנו נשואים שנה ולא כ"כ צעירים. כשרק התחתנו כל הזמן שאלו ותחקרו אותי ואת בעלי, חברים, משפחה ובמקום העבודה.
    חמותי הנהדרת אפילו שאלה את אמא שלי אחרי 4 חודשי נישואין, האם היא "יודעת משהו"? ואם נראה לה שאנחנו יודעים שבשביל להכנס להריון צריך "לעשות את זה בימים מסויימים"?! אמא שלי התפלצה! חוצפנית. זקנה בת 75 מלמדת אותי על סקס. הא!

• אני מבינה אותך לגמרי, אני אמנם נשואה שנה, אבל אני בת 30 וכולם אומרים יאללה למה אתם מחכים? כאילו יש איזה הנוסחה שאנחנו לא משתמשים בה מרצוננו או משהו כזה..אנשים טפשים בחיי...ויש כאלה שבאמת לא אכפת להם מה תרגישי על מנת שהם יריגעו את הפה הגדול שלהם וישאלו את השאלה החסרת טאקט כדי לראות מה התגובה שלך ואולי באמת לפענח שיש בעיה וככה יהיה להם נושא לשיחה בבית...זבלים.
  • אנחנו נשואים שנתיים וחצי, בני גילך, ושמרנו עד לא מזמן מאותם שיקולים כמו שלכם. וכמובן שגם אנחנו נתקלנו בסוג האנשים שאת נתקלת בהם. וזה לא נעים שכבר חופרים, ואנשים מגיעים למסקנות.אבל אנחנו לא יכולות למנוע את השאלות האלו.

את לא חייבת לאף אחד דין וחשבון, ואל תצטערי על כך שלא ניסית להיכנס להיריון מההתחלה, לכל אחד יש את השיקולים שלו. גם אם עכשיו לוקח קצת זמן להיקלט, אל תתייאשי.

בעניין ההתמודדות מול אחרים - יש לי כמה טיפים
    נתחיל בזה שתהיי שלמה עם ההחלטות שלך, ואל תתחרטי על העבר...
    דבר שני אל תחשבני לאנשים - אני יודעת שזה קשה, אבל תנסי לעבוד על עצמך. כשאותי שואלים אני אומרת בנינוחות - שכל דבר בשעתו, וגם זה יגיע, כשבני משפחה שואלים אני אומרת כשאהיה בהיריון את כבר תדעי...ומעבירה את זה.
    אחרי שאת שלמה עם עצמך, ולא מוטרדת מה אחרים חושבים תמשיכי לעודד את עצמך, תתרכזי בבעלך ובעצמך, תהיי רגועה, משוחררת, תהני תרימי רגליים ובע"ה תיקלטי להיריון - עוד החודש!!! אמן

בע"ה שנשמע בשורות טובות!!!
  • תודה בנות מדהימות
    אני קוראת את התגובות שלכן ועל סף דמעות
    אנסה ליישם את כל העצות שנתתן לי, למרות שלא קל
    תמיד שמתחילים רק לדבר איתי על הנושא הזה אני מרגישה גוש גדול בגרון...

והלוואי שנשמע כולנו בשורות טובות בקרוב
  • גם אני נשואה שנה וחצי ולא רצינו ישר, האמת הייתי בטוחה שזה יהיה ממש קל כי בעבר נכנסתי להריון מפעם אחת ויחידה, מסתבר שזה קשה יותר משחבתי
    גם אני הצטערתי שלא ניסינו לפני אבל זה קרה ואין מה לעשות.
    צריך להרים את הראש למעלה ולענות בביטחון לכל אלה שאם היו יכולים היו נכנסים איתנו גם למיטה!

בהצלחה ומקווה שלא נצטרך לחכות יותר מדייייייייייייייי
  • נשמה יקרה אני קוראת את ההודעה שלך ויש לי דמעות בעיניים!
    אני כל כך מבינה אותך אין לך מושגגג עד כמה!!!!!!!!!

אני נשואה שנה וחודשיים, התחתנתי בגיל מאווד מוקדם ולכן בתחילה נלחצתי קצת מהמחשבה על הריון, וממש לא רציתי עד 7 חודשים לנישואין שהתחלתי לרצות ובאמת לנסות, מיתוך ה7 חודשים של הניסיון הייתי חולה המווון ועברתי בערך 4 סוגי אנטיביוטיקות חזקות שממש לא אפשרו לי להקלט.

עכשיו אני עם וויטמינים מוגברים לחיזוק המערכת החיסונית ובכלל הגוף ועם חומצה פולית ומצפה ומייחלת להקלט!!

אני שוננאאאאאאאאאאאתתתתתתתתת את השאלה הזאת כמה זמן את נשואה??
    יש לך ילדים?! מעצבניםםםםםםםםםםםםםםם
    זה צובט לי את הלב כל פעם מחדש אני מתכווצת,
    אני כל כך מרגישה את הצער הזה שהם גורמים לך עם השאלות הללו,
    כמו שלי הם גורמים!

אמרתי לבעלי אתה לא מבין בכלל מה אני עוברת! זה כל כך קששה איך אפשר שלא להלחץ ולחשוב על זה כל הזמן עם השאלות החופרות שלהםם?!!

היפי תגידי לההםם הכלל יבוא בעיתו ובזמנוו אני לא לחוצה כרגע!!!!
    שיקפצוו!
    וחוץ מזה שאת מנסה באמת קצת זמן יחסית אז למה שלא תגידי את זה גם?! שלא יחשבו שיש לך בעיות! גם היית בהריון והיתה לך הפלה, אז בככלל את לא אמורה להלחץ "וגם הם" הכל תקין אצלך ברוך ה'!!

כולם מתחרטים על זה שבהתחלה לא רצו, ואז מחכים, זה חוק מרפי מה לעשות.
    אין לבכות על חלב שנשפך, תבקשי מבורא עולם סליחה שעשית את זה ושאת מתחרטת, זה יפתח לך דרך חדשה תאמיני לי!

אני החלטתי שברגע ששואלים אותי אם יש לי ילדים אני אומרת כן, עוד מעט יגיעו בע"ה ואז זה סותםם להם את הפה!

בהצלחה יפתיייי את תקלטי בקרובבב תאמיני לי את הכי אמורה להיות רגועה שנקלטת מהר!! אל תהי בלחץ זה רק מה שמעכב אצלך לדעתי..

אוההבבבתת

• מאמי שלי

את ממש צריכה לדפדף אנשים ששואלים ומתחקרים
    אנשים פשוט חסרי טאקט
    את צריכה לענות כששואלים אותך "מה עם תינוק?" תעני "יהיה בסדר בע"ה" תאמיני לי שהם יבינו לבד שעדיף לשתוק
    ובאמת... יהיה בסדר בע"ה
  • תודה בנות מדהימות

על התמיכה וההבנה
    מקווה שלא אצטרך להתמודד עם זה עוד הרבה...

• מבינה אותך לגמרי.. גם אנחנו חיכינו כדי להסתדר כלכלית ובסוף לקח לנו שנתיים עד שנקלטנו..
    את לא יודעת איזה דברים נוראיים אני הייתי צריכה לעבור בגלל אנשים חוצפנים
    הייתי באירוע אחרי ההפלה ובאה אליי מישהי מהמשפחה הרחוקה מאוד
    והחוצפנית מלטפת לי את הבטן ושואלת אם יש משהו!!!
  • אני שונאת את השאלה הזו,
    כאילו אני לא בסדר... אבל מי שלא בסדר זה מי ששואל את השאלות האלו ללא טקט.
    היום כבר התחלתי להגיד שאנחנו עובדים על זה, אבל אני מרגישה כאילו אני צריכה להצטער על משהו.
    גם אנחנו לא רצינו מיד להכנס להריון כאילו זה תלוי בנו ועכשיו אני מרגישה קצת פספוס. הטבע לא תמיד מציית לרצונות שלנו אבל עכשיו אין מה לעשות ורק לנסות.

אסור להתיחס לאנשים כאלה אפילו אם הם קרובים שלך... זה לא פשוט אבל אין מה לעשות. הגיע הזמן שאנשים יתעסקו בעניינים שלהם.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה