איחור במחזור, דימום קל או הפלה בשלב מוקדם? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן...נעים מאוד

אני פה איתכן כבר חודש - קוראת בעיקר...

החודש המחזור איחר לי בארבעה ימים, לפי מחשבון היריון מדובר בשבוע חמישי.
    במחזור האחרון הקדים לי בשלושה ימים ולפניו הייתי מקבלת כל 28 יום כמו שעון!!!
    היום קיבלתי, מלווה בכאבי ...כאבים חזקים (הייתי משותקת שעה), לבסוף הוכרעתי ולקחתי כדור (אני נגד כדורים).

קראתי תגובה לשרשור של matov והיתה משהי שכתבה שהיא עברה הפלה בשבוע החמישי. איך יודעים שזו אכן הפלה, אולי זה דימום קל או פשוט המחזור מאחר???
3 תגובות
עמוד 1
  • תראי בעקרון בהריון הקודם שלי היו לי מלא סימנים
    הפטמות שלי נהיו כהות, החזה כאב לי בטרוף, היו לי כאבי מחזור שלא מהעולם הזה
    ושהמחזור לא הגיע ממש לא הייתי מופתעת, כבר ידעתי שאני בהריון

מצד שני יש נשים לא מרגישות כלום ורק שהמחזור מאחר מגלות שהן בהריון

אין טעם להיכנס למחשבות אם האיחור אומר שהיה הריון כימי או הפלה, לא כל איחור במחזור מעיד על הפלה
    יכול להיות שהכאבים החזקים של המחזור הם בגלל האיחור, גם אצלי המחזור יחסית מדוייק
    ופעם שאיחר לי בכמה ימים המחזור עצמו כאב לי יותר מהרגיל
    בעקרון אם לא בדקת לפני האיחור אם את בהריון אין דרך לדעת...

בכל מקרה מאחלת לך שמהר מאוד תכנסי להריון

בהצלחה
  • לי לא איחר המחזור.. אבל כאב לי החזה שבועיים לפני בצורה מטורפת...
    ואי אפשר לדעת אני חשבתי שזה מחזור אבל עם הכאבים ירד לי גוש גדולל כולו היה דם.. אז ישר ידעתי שזה הפלה.. זה כל כך מוזר..כי בעצם לא ידעתי שאני בהריון...
    אז אל תלחצי אם לא ירד לך משהו שאת נבהלת ממנו אז זה בסדר!
    בשורות טובות!!...
  • ממש ניסוי ותהיה כל העניין הזה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה