אני ממש שמחהההה :)) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז היום הייתי אצל הרופאה..כל הבוקר של הלימודים הלך לי, וחיכיתי שעה להכנס אליה- במקום ב12 ב13:00!!!!

בקיצוררר עד שנכנסתי אליה הראתי לה את הטבלה של חום השחר..
    ישררר לפני שאני פותחת את הפה ואומרת לה שביוץ מוקדם וזה מעצבןןן היא אומרת:
    וווווואיי ממש מוקדם הביוץ שלך!!! והוא גם חלש יחסית..
    אז שמחתי שלא צריך להתווכח ויאללה כדורים
    התחלתי להגיד לה "זה מבאס שהביות מוקדם" והיא ישר אומרת "אני כבר פותרת לך את הבעיה מה העניין!?" חחחח

בקיצור היא נתנה לי כדורים לאיחור הביוץ (שעולים רק 14 ש"ח ב"ה חח חשבתי שאני צריכה להוציא על זה איזה מאה שקל)..
    והיא אמרה לי להמשיך עם החום השחר ואם היא תראה שהביוץ עדיין חלש היא תתן לי אחרי חודשיים עוד כדורים לחיזוק הביוץ..
    אז אמרתי לה "טוב אז אני אקבע תור לעוד חודשיים בקשר לביוץ?" אז היא אומרת לי "לא, תקבעי תור כשתיהי בהריון" אז אמרתי לה שאני אעשה מאמץ חחחח...
    בקיצור אני ממש שמחה, מבחינתי זאת התחלה חדשה, כאילו עכשיו בכלל לא ניסינו כי הביוץ היה ממש מוקדם..אז החודש אני עוד לא יכולה להתחיל כי כבר נגמר המחזור (את הכדורים לוקחים בזמן המחזור..) אז מבחינתי אני לוקחת את החודש הזה בתור הפסקה ורגיעה מכל הניסיונות...ובחודש הבא בע"ה נתחיל לעבוד עם הכדורים!!!

איזה כיף
    ----------------------------------------------------

בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
8 תגובות
עמוד 1
  • איזה כיף איזה יופי
    החודש הבא זה החודש שלך!!!!!!!!!!!!!

ממש מאושרת בשבילך
    ובטוחה שבזכות הכדורים תיקלטי ממש מהר
  • אז תתחילו רק מהמחזור הבא?
    אני שמחה שהיא פתרה לך את הבעיה, יש לך אחלה רופאה אני חייבת לומר? מי זו? איפה את גרה?

יאללה מחודש הבא תתנו עבודה, אבל זה לא פותר אותך גם החודש, אולי עוד תופתעי...
  • כן הרופאה שלי תותחית!!!!!
    אני מירושלים..היא מקבלת גם בבית"ר ובאפרת נדמה לי...
    קוראים לה אביגיל מעייני..
    את מהאיזור? אני ממש ממליצה עליה :))

אני מאוד מקווה שאני לא אצטרך את הגלולות האלו בכלל והחודש אני אופתע!! אבל אם לא אז חפיף חודש הבא יש כדורים

• הלוואי ובאמת לא תזכי להשתמש בכדורים האלהההההההה!!!!!!! כי כבר יהיה לך משהו בבטןןןןןןןןן

• וואאי איזה יופפיי אני מתרגשת בשבילךךך!!

לכי תדעי אולי בגלל שהחודש לא תחשבי על זה יותר מדי בסוף תקלטי!

וגם אם לא, הכדורים יהיו שליחים טובים של השי"ת!!

בהצלחההה

אני גם רוצה לנסות את חום השחר, איך עושים את זה?

• יופי
  • נכון אדוה! אולי באמת ההפסקה הזאת תעזור במשהו...אבל לא חושבים על זה

ובקשר לחום השחר ראיתי שפתחת שירשור..
    את רוצה בכ"ז שאסביר לך?

• איזה יופי, באמת יש לך רופאה מקסימה!!!
    אל תוותרי על החודש, אין צורך לצאת לעבודה אבל בהחלט להנות ממנו בלי לחץ.
    ואולי בהחלט עוד תופתעי.
    בהצלחה!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה