שאלה ודיוון.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש בסה"כ 2 סדרות שאני רואה כיום שמשודרות בטלויזיה-
    * פלפלים צהובים
    * סימני שאלה (שמאכזבת אותי כל פעם מחדש..)
    ובשתיהן שמתי לב שיש סצינות סקס ארוכות מידי, מפורטות מידי ולא קשורות לעלילה..
    כאילו, סבבה- זה שהיה סקס אני מבינה שקשור,
    אבל לא צריך להראות את ה-כ-ל בכזו אריכות וירידה לפרטים..

זה רק אני שזה מפריע לי שאין תכנית אחת נקייה מסקס ומתכנים לא צנועים בטלווזיה?
    מעניין אותי איך זה נתפס בעיניים חילוניות..

אהה- ואין עליהם הגבלת גיל או משהו, מעניין אותי- באיזה שעה הן משודרות?
    כי אני רואה את זה בימים אחרים בשעות שנוחות לי- באינטרנט..
    "וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
    אוהבי ה', יראי אלוקים.
    אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
    ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
    ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
20 תגובות
עמוד 1
  • את כל כך צודקת. אם הייתי יודעת שזה מה שיראו, לא הייתי צופה בכלל. הפרק האחרון הזכיר לי למה אני לעולם לא אכניס טלויזיה הביתה
  • פיתוש אני מסכימה איתך
    למה צריך לראות סקס בסדרות האלה נו כרגיל סדרות ישראלית זה כמו בסרט ישראלי חייבים להכניס סקס
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אני לא ראיתי את הסדרות האלה

כמוך אני חושבת שמכניסים יותר מידי סקס לתוכניות ביגלל זה נימנעת מלראות

ליפעמים אני ממש רוצה לראות עם בעלי איזה סרט יפה
    ובלי קטעי סקס ומאוד קשה לי למצוא
  • גם אני ובעלי לא אהבנו את הסצינה המיותרת הזו
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • מילנו'ש- מה זה אומר "אחרי עובדה"? לאחת שאין טלויזיה בבית זה לא אומר כלום..
  • גם אותי זה מביך לראות סצנות ארוכות ומפורטות (יתר על המידה)
    גם אני מאוכזבת מעט מסימני שאלה ואת "פלפלים צהובים" אני לא רואה בכלל.
    אני רק יודעת ששניהם משודרות בשעה מאוחרת יחסית.

ושוב בעניין הסקס... לדעתי בסרטים/סדרות אמריקאיות סצנות הסקס מצולמות יותר טוב . יותר איכותי , פחות נכנס לפרטים... בקיצור על המסך שלהם זה נראה הרבה פחות מביך
  • מה, כולכן נזירות?

• פיתוש- עובדה מתחיל ב 21:00, פלפלים צהובים ב 22:15.
    גם אני צופה בסדרה לרוב דרך האינטרנט.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אני בן אדם חילוני לגמרה אבל לא סובלת את רוב הסדרות ישראליות בגלל העניין של סקס שלא קשור לשום דבר חוץ מעניין הריטינג . את האמת גם מריאליטי הצלחתי להגמל לגמרה ואם השנה ראיתי אח גדול כולל SMS השנה לא ראיתי ואין לי הרגשה שאני מפסידה משהו

http://www.holdthatpic.com/
  • האמת שאני ממש בקושי בקושי רואה טלויזיה גם אין לנו כרגע בחדר ואני מאושרתתתתתתתת עד מאוד.
    לגבי פילפלים צהובים מזמן מזמן הפסקתי לעקוב וכבר לא מבינה מזה אלא אם אשב לראות בנט אבל.................... למי יש זמן?

• אני לא רואה בד"כ ערוצים 22 ו-10
    אבל - אני לא אוהבת סצנות סקס שלא קשורות לשום דבר.
    ומיטל - אני לא נזירה, אבל אם אנשים רואים סדרות רק בשביל הסקס - אז למה כל סיפור המסגרת?
    ולמה צריך להלביש שחקניות עם כל הציצי והתחת בחוץ?
    אני לא אוהבת אתך זה (מצד שני אני גם לא אוהבת לראות ילדות ברחוב הולכות בצורה כזו....)

• ילדות הולכות ככה כי זה מה שהם רואים בטלויזיה ותוכניות למנהם. את האמת אני גם לא אוהבת סדרות אלימות . בכלל מבחינתי עופי השמרני לא תמיד קשור לעניין הדת והמשורת אלא אופי של בן אדם עצמו או חינוך שהוא קיבל בבית . אצלי זה אופי המחושב ולא ספונטני . אני תמיד מחפשת למה זה יכול לגרום וכו' , אצל משהו אחר זה עניין האמונה .
    http://www.holdthatpic.com/
  • האמת שלא ראיתי את הסדרות האלה אז קשה לי להתיחס ספציפית,
    אבל בגדול ברור לי למה מכניסים את הקטעים האלה,
    לפעמים זה נראה כמו חיקוי לתוכנית אמריקאית זולה,
    אבל לפעמים כמה שזה דוחה זה תואם את העלילה (לדוגמה: בבורר העלילות סקס היו מוקצנות אבל הן תאמו את העלילה והתוכן).
    לגבי לבוש של ילדות - זה משהו אחר לראות בטלויזיה ולהתלבש ככה.
    גם לי צורם לראות נערות לבושות כמו XXXXX.
    זה עניין של חינוך וחברה יותר מהשפעה מהטלויזה. לי היה ברור שלא אצא ככה מהבית כי אף אחת מהחברות שלי לא התלבשה ככה, וגם הורי לא היו מקבלים את זה. גם לבת שלי אני לא אתן להסתבב חשופה מידי

מיטל
  • אם את מתייחסת לפרק האחרון של פלפלים צהובים אני ממש מסכימה.
    לסצנת מין שם לא היתה שום תועלת והביכה אפילו אותי (חילונית לגמרי)

יעל, אמא של 2 אפרוחים

• כן, דיברתי על הפרק האחרון של פלפלים, שיש מצב שיגרום ל י לחשוב פעמיים אם לראות את הפרק הבא או לא.
    אולי ז היה קשור אבל זה היה מיותר, וכמה שהעברתי קדימה- הם עדיין היו באותה סיטואציה!
    טוב, אז העובדה שזה הביך גם אנשים אחרים וגרם להם לחשוב- "מה הקשר לעזאזל??"
    זה כבר אומר שאני לא נזירה..
    אני מאוד בעד אופי שמרני, בפרסומות, בשלטי חוצות..
    ומציק לי שבפרסומות של פוקס קידס הילדות נראות עם מבט של סקס בעיניים..
    ובדיוק בגלל זה אני לא מכניסה לבית שלי טלויזיה.
    לא צריכה שכשהילדים שלי רואים סדרות טלויזיה הם ייראו פרסומות עם בר רפאלי חצי ערומה,
    או סתם איזו מגישת תכנית ילדים שהחליטה שסטרפלס שלא מכסה כלום, זה נורא מחמיא לה!

ומיטל- תראי את הפרק האחרון של פלפלים צהובים, תביני את חוסר הקשר..
    טוב, לפחות זה משודר בשעת ערב מאוחרת..
    "וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
    אוהבי ה', יראי אלוקים.
    אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
    ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
    ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
  • לא זכור לי בפרק האחרון סצנה כזו, אבל בפרק לפני היתה סצנה ממש מוגזמת, עם עלמה זק ויוסי מרשק, ממש לא לעניין

• פיתוש מסכימה איתך לגמרי בקשר לסצנות סקס מפורטות
    [url=http://www.freeglittergraphics.com]

"הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
  • טוב, האמת שגם אני מנסה לצפות בסדרו האלו, ואני פשוט נרדמת.....

זה משודר ב-22:15....

אבל סצנות סקס אני כבר רגילה שמראים בכל סרט, כאילו בסדר, אני לא ממש מתעמקת, לפעמים מזפזפת, לפעמים הולכת לעשות דברים אחרים.

ממש לא מזיז לי....אם זה סדרה שאני אוהבת - אני ממשיכה לראות (אולי יהיה שם משהו שאפשר לאמץ?
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • גם לי מאוד מפריע אותה סצנת סקס בפלפלים צהובים השאירה אותי פשוט בשוק!!!!
    למה זה היה רלוונטי בדיוק????
    לא לעניין בכלל
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה