חייבת אותכן... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מצטערת שאני חסוייה...
    אבל אני צריכה אותכן... אני קודם כל אסביר את עצמי למה נכנסתי כחסויה כבר תקופה של שנתיים וחצי + חיי הנשואים שלי בזבל כמה שבעלי אומר לי שהוא מעריך אותי ואוהב הוא רחוק מלראות את זה הוא מוריד לי את הביטחון העצמי שלי, עוזר בבית רק שבא לו, בהריון הוא בכלל לא היה שם לתמוך בי
    הוא עובד בערבים זאת אומרת שיש לו בקרים פנויים והוא לא עושה כלום חוץ מלישון (זה בתנאי שהוא ישב כל הלילה בפייס או עם חברים..) ואם הוא לא ישן הוא מטייל עם חבר או יושב מול המחשב!
    וכן דיברתי ודיברתי איתו וכל פעם הוא הבטיח להשתנות והוא השתנה לשבוע שבועיים בדיוק...
    בעלי רק מצפה לקבל ולקבל ולא לתת שום דבר...
    הוא אומר אימרות פוגעות לא רק לי... אלא גם לחברים והוא חושב שכולם לוקחים את זה בצחוק יש עוד הרבה ..
    אבל את הקש ששבר את הגמל זה שכמו שאמרתי בהריון הוא לא תמך בי היה חוזר מאוחר... לא היה שם שהייתי צריכה אותו
    הוא כמעט ולא נוגע בי כבר שנה וחצי
    וחשדתי בו תקופה ארוכה..וכן בשבועיים האחרונים צדקתי הוא בקשר עם משהי אחרת נכון הם עדיין לא שכבו אבל מה שהם עשו זה מספיק
    החלטתי אחרי חודשיים וחודשיים ללא שינה,
    שאולי עדיף לי להיות לבד ומאושרת מאשר להיות נשואה להיות לבד ולא מאושרת
    אחרי הרבה התלבטויות החלטתי לפתוח את הקלפים בפני בעלי...על כל מה שהוא עשה וכן גם על הקשר שיש לו שהוא קשר של איזה חודשיים(וידוע לי שזאת לא הראשונה...)
    ומה שהיה אחרי השיחה אין לי מושג ....
    אוף אני רועדת כולי ודמעות זולגות אבל אני שהקלפים צריכים להפתח!מגיע לי משהו שיודע מה אני שווה
    אני צריכה שתתפללו עלי שתחזיקו לי אצבעות!שאני לא אלחץ והוא לא יצליח למרוח אותי בסיפורים ותחמנויות כמו שהוא תמיד עושה!

תודה למי שקרה...ומי שחושדת שהיא יודעת מי אני נא לא לישאול בשלב זה אני צריכה להגיע להחלטות לבד!
    תודה
28 תגובות
עמוד 1
  • דבר ראשון קבלי
  • אוי יקרה...

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • זה אולי
    קל יהיה לדבר מהצד, אבל....
    אומרים אם גבר בגד פעם אחת הוא ימשיך, לא תמיד נכון, אבלללל
    את אומרת שזאת לא הפעם הראשונה!!! וגם שהוא לא נוגע בך שנה וחצי, אז זה משהו שחוזר עלעצמו! גברים גם לא אדיוטים, הוא בטוח יודע שאת חושדת/יודעת לנוכח ההיתנהגות שלו.
    אני כמוך חושבת שמגיע לך להיות מאושרת לבד, מאשר עם גבר כזה.
    אני היתי קמה ועוזבת.. כמה שזה קשה...
    האמת שאותי רק היתה מענינת הסיבה, למה?

וכנובן אלפי אלפי חיבוקים!!!
    ???שיהיה יום קסווום????

אינבוקס הפייסבוק שלי : [email protected]

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **
    www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• אשה,
    עשי מה שאת צריכה לעשות!!! הראי לאיש שנשא אותך לאשה שאת ראוייה ושאם הוא לא רואה זאת עכשיו, זאת בעיה שלו!!
    את תמצאי מהר מאוד מישהו שיבין כמה את שווה!!
    לכי עם רעל בעיניים לשיחה איתו, את אשה!! אשה גאה ואת תצליחי!!

• את לא צריכה להקשיב לאף אחת מאיתנו
    כי כל אחת הייתה עושה משהו אחר.
    נראה לי שאנחנו יכולות להיות פה בשבילך
    ולתמוך במה שתחליטי.
    קבלי המון
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"

• מאמי!!!!!!!!!!
  • אני גם לא חושבת שזה כלל -שבגד פעם - יבגוד תמיד. אבל..לצערי , בוגדים הם לרוב מניאקים ומי שמניאק יחזור על זה .לרוב.
    יש נפילות שלא יחזרו על עצמן אבל .. לכי תדעי מה יהיה.. ימים יגידו .
    השאלה אם את רוצה לחכות לימים האלו , בחוסר ודאות .

וזה לא קשור אליה. אם הגעת למסקנה שטוב לך בלעדיו אזכל מה שאפשר לאחל שיהיה לך קל ולשלוח
  • >
  • מותק,
    בעל הוא כבר לא.
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• [url=http://www.freeglittergraphics.com]

"הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
  • אם הוא בוגד זה כבר נורה אדומה...אני חושבת שצריך 2 לטנגו מה שהוא עשה ועושה הוא ממש לא בסדר במובן העדין של המילה אבל השאלה היא למה?אני לא מכירה אתכם ואת הקשר שלכם אבל האם אין מה לעשות? לפני שמפרקים הכול אני חושבת שצריך לנסות לעשות הכול כדי לשנות ולשפר כי לפרק אפשר בקלות ולבנות לוקח זמו..
    שולחת לך המון חיבוקים,שתהיי חזקה ובהצלחה בכל מה שחליטי
  • בוקר טוב
    לא יכולה לתת עיצות לגבי חיי נישואין, לא הייתי שם מעולם.
    אני רק יכולה לשלוח המון

• אני לא יכולה וגם לא רוצה לשפוט, אבל אי אפשר.

כואב לי לראות הודעות כאלו
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]

• שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי

• אני קיצונית במצבים כאלה, ומאמינה שדיבורים זה מיותר.

תיק עם דברים שלו מחוץ לדלת ומפתח במנעול ישפיעו הרבה יותר מכל שיחה שהיא.
    זה לא אומר שאתם נפרדים - זה אומר שהוא לילה אחד או שניים ישן מחוץ לבית ורואה מה יש לו להפסיד!

• ]
  • קודם

• לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • הבנות אמרו הכל,נשאר רק לתמוך בך בכל החלטה שתקחי

• אני קודם אעיד על עצמי - אז אני לא בן אדם קיצוני ולא מאמינה שכל משבר בנישואים או בגידה צריכים להביא פרידה וגירושים.
    אבללללללללללללללללללללל זאת אני

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה