מחר יום גדול... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב, אז אני אספר קודם כמה דברים על מנת שתבינו:

אני גרה ברמת גן, אני במקור מאשדוד (במקור מקור עליתי לארץ בשנת 95..לא רלוונטי...)
    השאיפה של בעלי ושלי היא לעבור לאשדוד כדי להיות יותר קרובים למשפחה שלי (המשפחה שלו מהצפון)...
    אני כרגע עובדת ברשת גדולה, ואני מנהלת לשכת מנכ"ל, עבודה מאוד מלחיצה, דורשת ממני המון המון שעות עבודה, סבלנות, ערנות, דריכות וכל הזמן לדאוג שהאנשים לא יטפסו עליי, שכאן בישראל זו משימה מאוד קשה
9 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל וואו !!! קבלי מלא מלא

• קודם כללללל בע"ה מחר יצא חיובי!!! אמן!!!
    דבר שנייי- לכי לראיון עבודה ותראי אם יקבלו אותך ובנתיים אל תתפטרי עדיין..תראי אם יקבלו אותך ואם לא תישארי שם...
    בהצלחהההה ותעדכני אותנווו
    ----------------------------------------------------

בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
  • יואואווו
    שיהיה בהצלחה מחר מחזיקה לך לבטא חיובית
    לגבי העבודה אני הייתי בדיוק באותו מצב עבדתי בחברה סלולארית וסבלתי מכל שניה ודקה וברגע שהייתה לי הזדמנות עזבתי, והיום אני 3 חודשים בעבודה חדשה.
    גם אם את נכנסת להריון את לא חייבת להודיע למעסיק עד חודש חמישי,
    אז אני בדעה שאם את מוצאת משהו טוב יותר לכי על זה!!

• טוב אז דבר ראשון מחזיקה לך מלא
    גם לראיון עבודה וגם לבטא כמובן

דבר שני אני גם מאשדוד
    דבר שלישי כמו שהבנות פה אמרו, אם יקבלו אותך ואתם גם ככה חושבים לעבור לאשדוד, וגם ככה את לא מרוצה מהעבודה שלך אז תעברי לעבודה החדשה
    מחכה בקוצר רוח לעדכונים מחר...
  • דייייייייייייייייייייייייייייייייייי אני מתההההההההההההההה מהתרגשותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

הלוואי בטא:200000000

• תודה בנות יפות...
  • שושי יקרה..
    קודם כל קבלי המון
    אמן וב"ה שהבטא תהיה מהממת כמוך
    יש לי שאלה למה את כל כך בטוחה שאת לא בהריון למה?
    תהיה אופטימית.
    הכל יכול להיות, יש לך מחזור סדיר??
    כי אם כן מה הסיבה?
    מותק אני מאחלת לך הריון הריון הריון כך תחשבי!!!
    וגם אם לא, אז לא נורא חודש חדש בפתח!! מחזיקה לך
    ושאמן כולנו נהיה כאן בהריון

שיר
  • וואאו.. תשמעי מאמי אני ממליצה קודם לעבור את הבדיקת בטא המהממת שתצא לך בע"ה!!

אח"כ גם אם את בהריון וגם אם לא, תלכי לראיון עבודה באשדוד ואם תתקבלי תעברי אפילוו שאת בהריון, לא מומלץ להשאר בעבודה שלא טובה לך ובפרט אם את בהריון מתוקתי, העובר שלך יהיה זקוק למנוחה ושקט נפשי מצדך, צריך שיהיה לך ולו טוב, זה הכי חשוב!!

לכן, בע"ה אם את בהריון ותעשי את הראיון עבודה ותתקבלי
    זה לדעתי יהיה הכי טוב עבורך, וככה תעברו גם יותר מהר לאשדוד, זה יהיה הכי מושלם לא? את בהריון עם עבודה חדשה וגרה באשדוד!! נהדר

בהצלחה נשמה תעדכני מחר בע"ה עם תוצאות בטא 5678 אמןןןןןןןןן
  • ברור שתחליפי עבודה... בלי לחשוב פעמיים....
    בעצם אולי כדאי שקודם תדעי אם את בהריון...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה