זמן המתנה לכניסת להריון אחרי אנטיביוטיקה ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אני אמורה להעבור טיפולי שיניים שדורש לקיחת אנטיביוטיקה נראה לי מדובר
    על מקסיפן...

ושמעתי שצריך לחכות 3 חודשים אחרי אנטיביוטיקה כדי להיכנס להריון
    שלא היו על עובר כל מיני תופעות ליווי מתרופות

האם זה נכון?

כמה באמת לחכות?
2 תגובות
עמוד 1
  • לא צ ריך להמתין דקה
    היום גם בהריון מותר לקחת אנטיביוטיקה

ואני לקחתי אנטיביוטיקה סופר חזקה כשנכנסתי להריון הנוכחי

• אכן היא צודקת!

לא צריך להמתין אבל תשאלי רופא לפני שאת לוקחת כי יש אנטיביוטיקות מסויימות שמותר לקחת ויש שאסור, תשאלי כך :"אם אני בהריון אפשר לקחת את האנטיביוטיקה הספיציפית הזאת?"

וד"א אם אפשר לקחת, תקחי ואני ממליצה לאחר מכן לקחת פרוביוטיקה שזה גם בזמן הריון מומלץ מאודדדדדדד!!

זה מונע התפתחויות של מחלות שונות בהריון, ובעיקר לאחר אנטיביוטיקה, מישום שהאנטיביוטיקה המטרה שלה להרוג את החיידקים הרעים בגוף בזמן המחלה ועל הדרך היא הורגת את כל החיידים החיוניים לגוף מה שגורם למערכת החיסונית להיות חלשה מאוד.. פרוביוטיקה מחזירה לך את כל החיידים הטובים בגוף!

אני כרגע לוקחת כפסולה אחת ביום במשך חודש ולקחתי לאחר האנטיביוטיקה 3 פעמים ביום חצי שעה לפני ארוחה כדי לתת מינון מוגבר לגוף וברוך ה' אני מרגישה מעולה בלי עין הרע!!!

ממליצה בחום של חברת הדס

סורי על החפירה, בהצלחה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה