אהובות שלי,
אני רוצה להתמקד קצת יותר בזיהוי הביוץ שלי כרגע אתן לכן רקע כללי עלי למי שעדיין לא יודעת.
אני נשואה שנה וחודשיים, התחתנתי בגיל מאווד מוקדם ולכן בתחילה נלחצתי קצת מהמחשבה על הריון, וממש לא רציתי עד 7 חודשים לנישואין שהתחלתי לרצות ובאמת לנסות, מיתוך ה7 חודשים של הניסיון הייתי חולה המווון ועברתי בערך 4 סוגי אנטיביוטיקות חזקות שממש לא אפשרו לי להקלט.
עכשיו אני נקיה מאנטיביוטיקה בערך חודשיים סוף סוף ועם וויטמינים מוגברים לחיזוק המערכת החיסונית ובכלל הגוף, ועם חומצה פולית ומצפה ומייחלת להקלט!!
עשיתי דבר אחד ויחיד ואני גם לא רוצה לעשות יותר מזה כי זה רק מלחיץ אותי,
מעקב זקיקים -
במעקב הגעתי יום לפי הטבילה שלי וראו זקיק בגודל 15/15
באתי יומיים לאחר מכן לבדיקה נוספת והזקיק גדל ל18/18
שוב יומיים אחרי הזקיק היה 21/21
הרופאה אמרה (על הפנים של רופאה עזבתי אותה, היא לא מבינה כלווםם)

שאמשיך לנסות יום כן יום לא עד הסוף ולא באתי יותר למעקבים אז ניסיתי את זה חודש אחד (חוץ מפספוס של יום) יום כן יום לא כל החודש ומאז לא עשיתי את זה יותר כי זה סיווטטט כמה אפשררר??? זה מוריד את כל החשק כבר....

וקבלתי

הייתי בטוחה באותו חודש שנקלטתי כי התחילו לי תופעות שבחיים לא היו, התכווצויות שבוע וחצי לפני קבלת המחזור כאבי מחזור, השתנה, דופק לב מהיר, בחילות מה לא.. מליון דבריםםם בקיצור..
וזהוו זה הדבר היחיד שעשיתי ואני ממש חושבת שהביוץ שלי יוצא לפני הטבילה כי עובדה גם היא בעצמה לא ידעה להגיד לי וגם מתחילות לי הפרשות צמיגות יומיים לפני הטבילה ואמא שלי אמרה שזה אם הייתי עם בעלי באותו רגע שזה מתחיל הייתי נקלטת כי גם לה היה ככה..
עכשיו אתן יודעות את כל הרקע עלי.
החלטתי לנסות את חום השחר, איך זה עובד?? למי שמבינה אנא הסבירו לי

ואם יש עוד עצות אשמח לשמוע..
אדוה

נסיך שלי אמא מצפה לך