צריכה הסבר על בדיקת חום השחר... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אהובות שלי,

אני רוצה להתמקד קצת יותר בזיהוי הביוץ שלי כרגע אתן לכן רקע כללי עלי למי שעדיין לא יודעת.

אני נשואה שנה וחודשיים, התחתנתי בגיל מאווד מוקדם ולכן בתחילה נלחצתי קצת מהמחשבה על הריון, וממש לא רציתי עד 7 חודשים לנישואין שהתחלתי לרצות ובאמת לנסות, מיתוך ה7 חודשים של הניסיון הייתי חולה המווון ועברתי בערך 4 סוגי אנטיביוטיקות חזקות שממש לא אפשרו לי להקלט.

עכשיו אני נקיה מאנטיביוטיקה בערך חודשיים סוף סוף ועם וויטמינים מוגברים לחיזוק המערכת החיסונית ובכלל הגוף, ועם חומצה פולית ומצפה ומייחלת להקלט!!

עשיתי דבר אחד ויחיד ואני גם לא רוצה לעשות יותר מזה כי זה רק מלחיץ אותי,
    מעקב זקיקים -
    במעקב הגעתי יום לפי הטבילה שלי וראו זקיק בגודל 15/15
    באתי יומיים לאחר מכן לבדיקה נוספת והזקיק גדל ל18/18
    שוב יומיים אחרי הזקיק היה 21/21

הרופאה אמרה (על הפנים של רופאה עזבתי אותה, היא לא מבינה כלווםם)
    שאמשיך לנסות יום כן יום לא עד הסוף ולא באתי יותר למעקבים אז ניסיתי את זה חודש אחד (חוץ מפספוס של יום) יום כן יום לא כל החודש ומאז לא עשיתי את זה יותר כי זה סיווטטט כמה אפשררר??? זה מוריד את כל החשק כבר....

וקבלתי
    הייתי בטוחה באותו חודש שנקלטתי כי התחילו לי תופעות שבחיים לא היו, התכווצויות שבוע וחצי לפני קבלת המחזור כאבי מחזור, השתנה, דופק לב מהיר, בחילות מה לא.. מליון דבריםםם בקיצור..

וזהוו זה הדבר היחיד שעשיתי ואני ממש חושבת שהביוץ שלי יוצא לפני הטבילה כי עובדה גם היא בעצמה לא ידעה להגיד לי וגם מתחילות לי הפרשות צמיגות יומיים לפני הטבילה ואמא שלי אמרה שזה אם הייתי עם בעלי באותו רגע שזה מתחיל הייתי נקלטת כי גם לה היה ככה..

עכשיו אתן יודעות את כל הרקע עלי.

החלטתי לנסות את חום השחר, איך זה עובד?? למי שמבינה אנא הסבירו לי
    ואם יש עוד עצות אשמח לשמוע..

אדוה

נסיך שלי אמא מצפה לך
6 תגובות
עמוד 1
  • אדוה מקסימה

הנה לינק שאני מאמינה שיוכל לעזור לך:
    http://www.2bmommy.com/2008/06/%D7%97%D7%95%D7%9D-%D7%94%D7%A9%D7%97%D7%A8-%D7%A9%D7%99%D7%98%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%A2%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA/

אני אישית לא הסתדרתי עם השיטה של חום השחר , אבל יש נשים שזה מעולה בשבילן

מאחלת לך המון בהצלחה
    אם יש לך שאלות נוספות את מוזמנת לשאול,

ושוב הלוואי והמחזור הזה הוא האחרון ל9 חודשים הקרובים
  • אמןןןןןןןן היפי יפה שליי
    אני אוהבת את העידודים שלךך

אמרתי לבעלי זהוו אתה קולט שזה היום השלישי להריון שלייי?? חחח..

בע"ה, אני אופטימית מאווד
  • שלום, אדוה!

אני יודעת שאת המדידה של החום

צריך לעשות על הבוקר דבר ראשון.

ז"א לא לעשות כלום - לקום ומיד לבדוק עוד במיטה.

מאמי את לא צריכה להילחץ גם לי היתה בעי'ה שהמחזור

שלי הי'ה ארוך ופספסתי את הביוץ אז עד שעליתי על זה

עברו שנתיי'ם ו - 4 חודשים עד שנקלטתי.

יש כל מיני דברים טבעיי'ם שלוקחים בשביל זה.

אם את רוצה אני אכתוב לך אותם

ב - Melly
  • יווווווו באמת???
    וואאוו זה מדהיםםם לשמוע את זה, נקלטת בטבעיות מאמי?
    סה"כ לקחת משהו שיגרום לביוץ להיות בזמן הנכון??

כן אני אשמח מאוד אם תגידי לי מה לקחת, תודה מקסימה!
  • אני עושה כבר 3 חודשים את הבדיקה ועכשיו אני עוד ממשיכה..
    אם לא הסבירו לך מספיק ויש לך שאלות אז בכיף תשאלי ואוכל לענות לך..
    כי אני רואה שכבר הסבירו לך בערך איך זה עובד..
    ----------------------------------------------------

בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
  • שלום אדוה יקרה. אדווה או אדוה?

אני ממש לא ממליצה לך על השיטה הזו. יש היום ברך השם שיטות יותר מתקדמות אז למה לך?
    מאוד קשה לדייק בה, כמו שכבר ציינו, זה משהו שחייבים לעשותדבר ראשון שקמים.. בקיצור, דעתי היא שהיא לא פשוטה.
    לא הבנתי למה לא המשכת עם המעקב זקיקים?.. זה הכי מדויק שיש.
    אני נקלטתי ככה
    למה זה מלחיץ אותך ממי?.. זו דרך להשגת המטרה..

לי זה נשמע שאת מבייצת אחרי הטבילה.. ולא לפני. למה חשבת שלפני..?
    לפי מה שאת כתבת כמה ימים אחרי הטבילה הזקיק היה 21... אחרי זה לא בדקת?... ככל שהוא גדל זה אומר שאת קרובה לביוץ..
    איכות הזרע יורדת ככל שמנסים יותר לפני הביוץ.
    מה שעוד אני לא מבינה זה למה לא עשית מעקב כל יום..? אותי הפנו למעקב מהיום העשירי אחרי המחזור ועד שהופיע ביוץ...! אחרת איך את יודעת מתי הוא..? (זה הכל בהתחשב בזה שיש לי מחזור סדיר להפליא.. ולכן הרופא ידע מתי לומר לי להתחיל מעקב.
    אני ראיתי במשך חמישה ימים איך הזקיק גדל, הוא הגיע לשיא ב-24 ויום אחרי הוא ממש קטן (משמעותית) ואז ידעו לומר לי שאני אחרי הביוץ. אי אפשר לדעת מתי הביוץ (אפשר לשער) אבל כן אפשר לדעת מתי הוא נגמר..

אני מוכנה לתת לך עוד פרטים במייל אישי אם תרצי. לדעתי סתם היתה לך חוויה לא מוצלחת אבל אין סיבה שתפסלי את המעקב בגלל זה.

ובלי קשר.. נשמה, מה הלחץ..? את נשמעת לי בריאה לחלוטין.. זה יבוא..!
    בהצלחה מתוקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה