אמהות לבנים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עשיתי הזמנה ללידה וקניתי הכל כבר - איזה כיף

12 תגובות
עמוד 1
  • קודם שיהיה בשעה טובה איזה כייף לקנות הכל...
    לא זכור לי שקניתי משבהו מיוחד- משחה לברית קנינו באותו היום מה שהרב אמר לנו ( לא זוכרת את השם)
    חליפה יפה לברית קניתי אחרי הלידה בצבע לבן
    ושתהיה לך לידה קלה


  • לי אמרו שאין צורך לקנות שופ דבר מיוחד.
    אחרי הברית הרב יגיד לך איזו משחה בדיוק את צריכה ואז את יכולה לקנות אותה באותו היום.
    לגבי חליפה זה לשיקולך, ראיתי חליפות מיוחדות לברית, לבנות וממש יפות.
  • המשחה שהרב ועוד מליארד אמרו לנו לקנות זה ויטה מרפן

  • איך הזמן טס את כבר לקראת הסוף
  • קודם כל כשאת סוגרת עם מוהל הוא אומר לך בדיוק מה צריך וזה מס' דברים בודדים שבעלך גם יכול ללכת לקנות לבד כשאת בבית עם הפיצפוני.
    אבל בכל זאת- למיטב זכרוני צריך:
  • 5-6 חיתולי בד (טטרה?)
    בעיקרון המוהל יגיד לך מה לקנות
    שיהיה אקמול לתינוקות משחה
    אנחנו לא הבאנו כרית ולא בגדים מיוחדים...משהו פשוט ונוח. זו לא תצוגה זה ״ניתוח״...
  • אוץץ רק מדברים על הברית ואני כבר מישתוללת מכאב
    זה עוד מעט אצלנוו!!!
  • "ויטה מרפן" זו משחה אנטיספטית, אז זה טוב כדי למנוע זיהום אחרי הברית, אבל בנוסף -

    תקני "אמלה" - זו משחה מאלחשת שמורחים שעתיים לפני הברית והיא אמורה לצמצם את הכאב של התינוק המתוק. במקומך הייתי מצטיידת גם במשכך כאבים כלשהו לתינוקות, על כל מקרה.

    שיהיה בשעה טובה ובמזל!
  • כל מוהל מבקש משחות מסויימות. אצל הילד הרב ביקש שאכין פדים חד פעמיים, חמישה טיטולים, חמישה חיתולי בד, שתי משחות ויוד- המשחות היו אחת לאלחוש ואחת ויטה משהו. מכיוון שהתאשפזתי בבית יולדות עד שעה לברית של הילד - אחותי ארגנה את הברית - היא חרדית וארגנה ברית כהלכתה ושתהיה בריאה הרימה ארוחה עשירה לארבעים איש, כשהיא נמצאת בשבועות הראשונים להיריון שלה- איזו אחות מקסימה יש לי!!! אני חילונית ומבחינתי היה מספיק גם רב מוהל (ואם בעלי היה מסכים הייתי גם מוותרת על הברית...)- אבל בגלל שהייתי במצב בריאותי לא הכי טוב עד לברית- הסכמתי שאחותי תארגן ברית איך שהיא מוצאת לנכון. היא הביאה כסא סנדק מבית הכנסת - הלבישה את הבן שלי בחליפת סאטן לבנה עם עיטור מוזהב ורקמה אדומה - זה היה של הבן שלה - זו חליפה שמתאימה לעידה המרוקאית כי היא נשואה למרוקאי - זו בעצם מן שמלה כזו עם מכנס מתחת - משהו מתוקי. גם הכרית שהשתמשו בה היא של הבן שלה וגם היא מצופה בציפה מסאטן ורקומה עלייה ברכה כלשהי. את היין אחותי ארגנה ולא זוכרת אם השתמשו בגביע מיוחד לשתיית היין - כי הרחיקו אותי מעמדת הגברים ולא ממש יכולתי לצפות בברית.
    יש לך עוד זמן עד ללידה ואין צורך לקנות דברים מיוחדים לפני הזמן- אני מאמינה
    שהמוהל שתבחרי יגיד לך אילו משחות לקנות- אנחנו קנינו הכול ביום של הברית בסופר פארם שנמצא בבית היולדות - אז לא תהיה לך בעיה עם העניין.
    בעניין החיתולים והטיטולים - אילו דברים שבכל מקרה צריך שיהיה כשהתינוקי מגיע מבית היולדות.
    בהצלחה!


  • הכי טוב שתחכי ותראי מה המוהל אומר לך לקנות.
    אני עשיתי ברית אצל רופא מוהל והא אמר: מספר חיתולי בד, שמן תינוקות, ויטה מרפן ועוד איזה דבר ....לא זוכרת זה היה מזמן.
    עוד מעט שוב פעם.
  • סינטומצין - אני לא זוכרת כמה אחוז בדיוק. יש לעיינים והשני לשם....

    תתייעצי עם הרב שעושה את הברית והוא ייתן לך רשימה.... מה שהוא רוצה....

    בהצלחה
  • 5 חיטולי טטרה

    משחה ויטה מרפן-זה מאוד עזר לנועם הוא בקושי הרגיש את המקום אחרי זה בזכות המשחה

    כרית, בגדים יפים וכדומה קראאתי גם כיפה- זה מממממש נחמד אגב בת דודה שלי השכרה מין עגלה קטנה מברזל ושמה בה את המתנות לאורחים, ומיטה מתנדנדת לתינוק משהו מממש יפה שווה בדיקה

    אקמולי לכל מקרה שלא תצטרכי

    פדים לעטוף את הברית

    שמן תינוקות שהפדים לא ידבקו לו לברית, אני הייתי שופכת לו בכמויות (על הפד את שמה את המשחה, שמה את זה על האיזור של הברית, ואז שופכת שמן וסוגרת את הטיטול וזה עושה פלאים אצל נועם אחרי 5 ימים הכל עבר כלא היה ישתבח שמו!!!)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה