דיכאון חולף? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• שלום לכולן!
    אז אני אתחיל את הסיפור שלי כך:

שמי אורטל ואני עוד חודש בת 29 בע"ה.אני נשואה 4 וחצי שנים(מתוכם כשנתיים מנסה).ואז גיליתי את האתר הזה לפני כמה חודשים בערך ולא נכנסתי שלושה חודשים כי רציתי שקט עם עצמי וחשבתי שאף אחד לא מבין אותי(אפילו לא בעלי).והנה חודש שעבר אחרי שסוף סוף איחר לי בכ-10 ימים קיבלתי והייתי מבואסת ומדוכדכת.ואחר כך חשבתי שהכול לטובה והשלמתי עם זה שהנה עוד חודש לפניי והייתה לי די תחושה טובה.ואך הבוקר התעוררתי וגיליתי הפרשות חומות (הפעם זה הקדים בערך בשבוע).אני כבר לא יודעת מה לעשות?
    שלחו אותי לצילום רחם שאני מתה מפחד לעשות שאולי ישתבש שם משהו ואת בעלי שלחו פעמיים לבדיקת זרע שבפעם השניה הרופא בישר שיש ירידה)והחלטתי לעשות החודש היסטרוסקופיה שזה מפחיד אותי קצת פחות. הרופא שלי חושב שאלו הם בדיקות שצריך לבצע ואילו אני חושבת ששנתיים הן לא הרבה זמן כדי לעבור בדיקות כאלה.ואוףףףףףףף אני מרגישה שאך אחד לא מבין אותי.
8 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל פה תמצאי את כל ההבנה והתמיכה בעולם!
  • היי אורטל,
    קודם כל ברוכה השבה לפורום. כאן תמצאי קצת נחמה כי כולנו באותו מקום. כל אחת מאיתנו מנסה להיקלט ולכל אחת מאיתנו סיפור. יחד אנחנו תומכות אחת בשניה ומייעצות אחת לשניה.

הרפואה של היום מאוד מתקדמת ואם הרופא שלח אותך לבדיקות האלו, אז כנראה שהוא מבין מה הוא עושה. חשוב לסמוך על הרופא שלך כי אני בטוחה שהוא רוצה לעזור לך.

אני באמת מחזיקה לך אצבעות ומקווה שהכל יהיה בסדר ושבקרוב תהיה הריונית מדהימה.
  • היי
    קודם המון בצלחה!
    ובתור אחת שגם עברה הרבה... אני יכולה להגיד לך שכדאי להקשיב לרופאים, במיוחד הרופאים ש"מתקתקים עניניים". ככה תדעי מה הבעיה, (עם יש בכלל) ואפשר יהיה לטפל בה, ולמנוע הרבה אכזבות אח"כ.
    לגבי הבדקות אני לא עברתי בדיקת צילום רחם, אבל היסטרוסקופיה כן.
    בהתחלה עשיתי את הבדיקה כרגיל, והפסקתי באמצע- כאבים (יש לי איזשהו איזור לחוץ יותר מהרגיל לא יודעת...) בד"כ זה לא אמור לכאוב בכלל- כאבי מחזור מקסימום ולוקחים כדורים נגד כאבים.
    במקרה שלי אחרי שזה לא הצליח הפנו אותי לעשות אותה בדיקה בהרדמה מלאה, מה אני אגיד לך זה יצא מעולה, לא הרגשתי כלום קצת כאבים- מחזור שמיד טיפלו לי בזה, וקצת בזבוז זמן- יום אישפוז, ואז הביתה.
    בכללי כדי ש"תורידי הילוך" קצת להרגע ולנשום עמוק, ובאמת את תראי שהכול יסתדר על הצד הטוב ביותר!
  • הי אורטל

קודם כל כולנו פה מבינות אותך ופה בשבילך לעזור לך כמה שיותר

אני מנסה 10 חודשים, וכרגע אני מוכנה לעשות כל בדיקה, או כל דבר שהרופאים יגידו כדי לקדם את הנושא הזה של הריון

תחשבי שהבדיקות האלה שהרופאים מציעים יכולים רק לעזור ולקדם את ההריון

בכל מקרה תנסי כמה שיותר להיות רגועה, למרות שזה קשה, אני נאבקת בזה כל הזמן ומנסה לשמור על רוגע

והלוואי שזה המחזור האחרון ל9 חודשים הקרובים

• קודם כול תודה בנות אתן מקסימות ומעודדות.(סוף סוף יש מי שיקשיב לי).
    שרי איפה עשית את הבדיקה? כי אני הולכת לעשות אותה באסותא.

אתן לא מבינות מה עבר עליי אתמול? ממש התפרקתי ,בכיתי אתן יודעות פתאום ככה ירדו להן הדמעות.וכבר השלמתי עם זה שאולי אני לא בהריון (הרי הוא הקדים לי) אבל עדיין אין דימום של ממש קל עם הפרשות חומות.
    אז אולי יש עוד תקווה?

שיהיה יום טוב לכולנו והלוואי שנתבשר בבשורות טובות עוד השנה/החודש.
  • מישהי כאן כתבה לא מזמן שסגולה להריון זה להתחיל לעשות בדיקות..
    מעין אמונה תפלה שהרבה נשים שלא הצליחו להכנס להריון ונשלחו לבדיקות נקלטו מייד בסמוך לבדיקות..
    מאחלת לך שתקלטי עוד החודש!!!

• שנתיים הן הרבה זמן לנסות ולדעתי את צריכה לשמוח שהרופא שלך שולח אותך לעשות בדיקות.
    אולי בבדיקה יתברר שיש איזה שהיא בעיה שניתן לפתור בקלות ולא לעבור כל חודש את הכאב כשמקבלים מחזור.
    אני ניסיתי במשך שנה עד שהלכתי לרופא וטוב שעשיתי כך כי הסתברר שיש לי מס' בעיות שמונעות ממני להכנס להריון ואם לא הייתי פונה אליו סתם הייתי "שורפת" עוד זמן בניסיונות תפלים.

אני עשיתי גם צילום רחם וגם היטרוסקופיה, זה אמנם כואב אבל בהחלט סביר.
    צילום רחם זה כאב למס' דקות בודדות וזהו..

בהצלחה
  • היי יקירתי.... קודם כל קבלי המון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה