שוב.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,

הייתי בפורום השכן (תמיכה הדדית) לפני שנתיים בערך.
    עכשיו אני מנסה שוב להכנס להריון וראיתי שנפתח פורום חדש (לפחות בתקופתי לא היה).
    אז.. ברוכה הבאה לי
    אני אתי, יש לי ילד מדהים בן 3 וקוראים לו אורי ועכשיו אנחנו מתחילים לנסות..
    שיהיה לכולנו בהצלחה
7 תגובות
עמוד 1
  • תעדכני סרגל עם הגיל של אורי!
  • שיהיה המון בהצלחה
  • נעים מאוד, בהצלחה לך ולכולנו...!!
  • יוו אתי ראיתי רק עכשיו את ההודעה שלך על חום השחר,
    אני לא נלחצת מהמעקב זקיקים אלא מבדיקות אחרות,
    לא רוצה לעשות אותם פשוט,
    בע"ה שלא נצטרךך, אמןן!!

הבנתי מה את אומרתת על הביוץ באמת הייתי צריכה להמשיך אמרתי לך היתה לי רופאה הבללהה..

החודש כבר אי אפשר, חודש הבא נעשה ומקווה שעד אז אקלט, כמו התחושת בטן שלי בע"ה!!!

רגע אז את רוצה להגיד לי שנגיד ואני טובלת ביום ה12 למחזורר והביוץ שבוע אחרי, עדיף לשמור על השרע עד לביוץ?? עד שהזקיק ממש גדל? או להמשיך ולתת עבודה כבר מההתחלה או גם אח"כ??
  • זרע****
  • בהצלחה מאמי.....
  • תודה בנות, אתן מקסימות.

Advali – זה לא שאי אפשר, אבל ברור שאיכות הזרע יורדת. כך למשל שעושים טיפולי פוריות – לא עלינו.. אז אומרים לא לקיים עד לטיפול עצמו.
    מאחר ואת שומרת נידה (גם אני אגב) אז ברור שאני אקיים אחרי המקווה, אבל חשוב שתדעי מה מועד הביוץ כי אם הוא באמת שבוע אחרי אז כדי "לשמור" עליו ולקיים בסמוך אליו.

תקראי על זה קצת, יש מלא חומר באינטרנט.
    וכמו שאמת, הלוואי ויגיע מהר לפני שתצטרכי.. למרות שזה שטויות בעייני ובאמת לא סיפור.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה