מה אתן הייתן עושות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טובבבב

הבוקר גיליתי שחברה די קרובה בהריון..אבל מה בהריון..כבר ממש בטטה עגולה.
    עכשיו, אני ממש לא מקנאה או משהו..התגברתי על זה..
    זה פשוט שיש בסוף החודש חתונה...של החברה הכי טובה שלה שהיא גם חברה שלי ובעלי ואני מוזמנים כמובןןןןןן...והיא בטוח תהיה.......
    ברור שהתכוונתי ללכת וכבר דיברתי עם הכלה והכל... ועכשיו אני כבר לא יודעת...

אני מפחדת שיהיה לי קשה מידי לראות אותה ככה עם הבטן וזה סתם יעיק עליי..אני לא אוכל להתעלם מההריון שלה כשאפגוש אותה כי לא ראיתי אותה מלא זמן ואם אני אתעלם מהבטן הענקית אני דווקא אראה מוזרר...
    ובטח כולם יהיו מסביבה וישאלו אותה ואוף :/... וגם אמא שלי צריכה להיות שם והיא בטח תגיד לי "למה לא אמרת לי שהיא בהריון??"

אוף זה מרגיז...אני יודעת שיהיה לי קשה להתמודד עם זה..מה עושים?? הולכים לחתונה או לא?? כבר ממש לא בא לי :(
    ----------------------------------------------------

בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
7 תגובות
עמוד 1
  • דבר ראשון, ברור שהולכים לחתונה...זה א.

דבר שני - אנחנו נשים, אנחנו מעמידות פנים טוב שרע לנו ומעיק עלינו, אז את תבואי לחתונה כמו גדולה, תהני, תבלי, תרכלי עם אמא, תראי את חברתך שבהריון תגידי לה שהיא נראת מעולה ושהבטן שלה יפה חבל"ז ושאת שמחה בשבילה (זה באמת נכון...את לא שמחה בשביל עצמך, זה 2 דברים שונים)...וגם אם את עצובה זה בסדר וזה לגיטימי, רק אל תחיי סביב זה, לא ללכת לחתונה שמא תראי את חברתך שהריון?? ממש לא!!! כן תלכי, כן תשמחי כלה, כן תראי את חברתך וכן תקבלי ברכה מהכלה שבע"ה בקרוב אצלך...
  • הי בקרוב אצלינו

אז ככה , יצא לי מעט להתמודד עם מצבים כאלה ואפילו יותר מעצבנים,
    אני כבר נשואה 3 שנים, ומן הסתם יש לי חברות שהתחתנו אחרי וכבר יש להן ילדים
    ויצא לי לא אחת להיות מוזמנת לבריתות....

אז מה עשיתי?
    הלכתי שמחתי באמת מכל הלב בשמחתם, השתדלתי להתעלות על עצמי כמה שיותר
    ובסופו של דבר את יודעת מה?
    זה לא היה כל כך נורא, לא כזה סבלתי באירועים האלה

ומקווה שבקרוב מאוד גם לך תהיה בטן הריונית מהממת
  • ברורררר שתלכייייי ! ואפילו תגידי לה מזל טובב ובשעה טובה ושאת שמחה בשבילה!!

מאמי אני עברתי דברים לא פחות נעימים ממך כשאני התחתמתי זה היה מבוללללל של חתונותתתתת לא להאמיןןןןןן וכולן אבל כולן בהריוןןןןןןןןןןן!!!!! ועוד מישהי שהתחתנה אחרי בחודשיים בהריוןןןןןן?????. אחת שטבלה איתי ביחד חודש שעבר בהריוןןןןןן! מה יותר מתסכל מזה???
    אבל מה אני שמחה בשבילן ובאמת מכל הלב ! אומנם אני גם רוצה בטן כזאת אבל זה יבוא בעזרת השם!! אני בטוחה! אני לא מתעלמת להיפך אפילו...במיוחד שאני בין הראשונות שיודעת על ההריון שלהן מאמי זה עוד יותר משמח אותי שהן מספרות לייי

תהיי חזקה נשמה שליי !

• שושי..את ממש צודקת..רק שלי ממש קשה להסתיר והיא בטח תגיד בקרוב אצלכן וכל זה וזה סתם ילכלך את כל הערב אוף...

אדוה- כל הקטע זה שהיא לא סיפרה לי (!), ראיתי בתמונות בפייס..אז מילא היינו מדברות על זה לפני אז סבבה..אבל ככה זה סתם לא נעים..
    היפי - הלוואי שאצליח להתעלות על עצמי ולהתנהג כמוך!!!

• עוד עצות?... בבקשה?

• קבלי ממני חיבוק ענק
    אני בטוחה שבקרוב גם את תסתובבי עם בטן עגלגלה ומקסימה.

אני חושבת שאסור לך לתת לבנות הריוניות מסביבך להשפיע עלייך. אני יודעת שקשה לבצע וגם לי יש הרבה חברות בהריון ושילדו ואפילו כאלו שהתחתנו אחריי, אני הסבלנות משתלמת ואני בטוחה שבקרוב נשמע בשורות חיוביות.
    אז תלכי, תהני ותחזרי עם מוטיבציה להכנס להריון
  • אתמול זיהיתי ביוץ ואני יומיים לפני טבילה :/...

kkd_4 אני ממש משתדלת..יהיה בסדר!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה