לכל הבנות ששומרות טהרה ולמי שמתלבטת.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הרבה פעמים שומעים מנשים שהם לא טובלות כי המקווה נראה זוועה ומוזנח או שהבלנית יותר מידי דוחפת את האף...אז זהו היום החלו בשיפוצים נרחבים של מקוואות חלקן כמו ספא רק כדי לתת לאישה את כל מה שהיא צריכה ברגעים של החיים..
    אצלנו למשל בנו מקווה חדש מהמם,שלרגע את חושבת שנכנסת לתוך סלון יופי.. בקיצור מי שמעוניינת יש אתר יפה עם רשימת המקוואות המומלצים והמעודכנים..
    http://www.mikve.net/default.asp
4 תגובות
עמוד 1
  • את צודקת לגמרי..
    אני מעדיפה לנסוע למקווה שהוא קצת יותר רחוק מהבית שלי מאשר ללכת למקווה פה בשכונה.
    כי המקווה הרחוק הוא הרבה יותר נחמד! והבלניות שם הרבה יותר נחמדות!!

בגלל זה כשלפעמים יוצאת טבילה בשבת אני מתבאסת לגמרי.. טוב, טבילה בשבת זה בכלל עניין..

• אצלנו יש מס' מקוואות בעיר אבל אני טובלת במקווה אינטימי נקי ומסודר.
    בל לפני שגיליתי אותו בהחלט היה בי את הקושי לטבול מטעמי ניקיון.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה