הייתם משלמות ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 40 ש"ח לדף אכיל ? ( גודל A4) כזה ששמים על העוגה?
11 תגובות
עמוד 1
  • זה בכלל בריא הדבר הזה?
  • אני יודעת על יותר זול, לפחות באיזור י-ם. וחוצ מזה שיש כאלו כבר עם תמונות מוכנות (מצויירים, פרחים, בלונים וכאלה..) שזה עולה בין 10-15 שקלים...
  • יכולה להגיד לך מנסיון שאני עשיתי את זה לעידו בגיל שנתיים והצטערתי על הרגע, זה יפה מאוד אבל אין לך מושג איזה טראומה זה לאמא שחותכים את העוגה, אני ממש הרגשתי שחותכים לי בבשר החי, תחשבי על זה.........

• חחחח ופתאום שמתי לב שאני ( יעל) ויעל שלך נולדנו באותו תאריך בדיוק בהפרש של איזה 30 שנה

• אני גם לא מסוגלת שחותכים עוגה עם תמונה עליה.

אבל כן הייתי משלמת ובעצם שילמתי בעברהעל דף עם כיתוב
    ותמונה מיוחדים יותר מ40 ש"ח אז אלו המחירים.

מזל טוב לשתי היעליות

• אני אף פעם לא הבנתי את התמונות על העוגות.
    לא של דמויות ועל אחת כמה וכמה של הילדים.
    כאילו, מה בא לך לקבל, את העין או את האף?
  • שולי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • זה ממממממש חשוב לי... אבל מצד שני.... צודקות הבנות ( ואני לא חשבתי על זה עד עכשיו)...זה מפחיד ולא כיייף לחתוך את העיין...
    מי רוצה את הפה?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה