בהמשך לשירשור של מתוקונת רציתי לשתף במידע....... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלדעתי הוא חיוני

6 תגובות
עמוד 1
  • מאיזה גיל אפשר לחסו?

• מאמי, אני ממש לא בעד
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • הנה סקירה על שני הסוגים - כשקוראים את זה, מבינים בדיוק את ההבדלים.

הגרדסיל (המיועד לצעירות) הרבה יותר אפקטיבי, לפיכף נכנס גם לסל הבריאות השנה. הסרבריקס הרבה פחות יעיל.....
    http://www.genicolog.net/default.asp?catid={37868417-AA6E-47C5-85D6-34D1C8432C47}&details_type=1&itemid={B7818A94-50C2-4D22-9746-B96A71DBBBED}
  • http://www.malpractice.co.il/%D7%92%D7%A8%D7%93%D7%A1%D7%99%D7%9C_%D7%A1%D7%A8%D7%95%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%A7%D7%A1/

שימו לב לתופעות לוואי + הקטע הזה:
    על פניו דומה, כי לסרווריקס קיימים מספר יתרונות על פני גרדסיל בהם, העובדה שהוא מיועד לקשת גילאים רחבה יותר ומעניק הגנה מסויימת גם מפני שלושה זנים נוספים של הוירוס, אשר אחראים יחד לכ- 85% ממקרי סרטן צוואר הרחם.
    אולם יש לזכור, כי אינו מעניק הגנה מפני זנים, הקשורים ביבלות מין (לגביהם מספק גרדסיל מענה רחב היקף). בנוסף, נטען, כי חיסון הסרווריקס מקנה הגנה לפרק זמן ממושך יותר מהגרדסיל (עד כשבע וחצי שנים לעומת חמש שנים בגרדסיל), אך יחד עם זאת עשוי לעורר תופעות לוואי רבות יותר.

תוצאות מחקר חדש, שהוצג בכנס בינלאומי, שנערך באחרונה בנושא וירוס הפפילומה, מצביעות על כך, שהסרווריקס מוכיח תגובה חיסונית עדיפה על פני גרדסיל כנגד וירוס הפפילומה, ביצירת רמות נוגדנים גבוהות בהרבה נגד הזנים השונים של הוירוס, לעומת הגרדסיל. היבט נוסף כרוך בעלות החיסון - מחירו של הסרווריקס נמוך בכ- 30% מזה של הגרדסיל (1,100 ש"ח לעומת 1,500 ש"ח עבור שלוש מנות חיסון).
  • אני התחסנתי אחרי הלידה האחרונה לאחר שבמהלך הלידה של אדיר גילו שיש לי אחד הזנים של הוירוס שגורם ליבלות..
    לא היו לי שום תופעות לוואי חוץ מקצת נפיחות בכתף מהחיסון ורופא נשים שלי שעשה מחקר מאוד גדול בארה"ב על הוירוס והחיסונים מאוד מאוד המליץ.
    אני חושבת אם יש משהו יכול למנוע את המחלה המזעזעת הזאת אז כדאי להשתמש בו..
    אגב החיסון עלה לי 350 לכל מנה...שזה 1050 ש"ח ולא 1500

]
    ]
  • זה כבר הרבה זמן ככה
    אני התחסנתי אחרי הלידה של להב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה