הצטרפתי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי חמודות,
    איזה כיף שהצטרפתי. אני עדיין חדשה אבל אני בטוחה שמהר מאד אני אכיר פה את הכל.
    זה כ"כ לראות את מה שכותבים, הכל אופטימי וורוד.
    אני עכשיו שבוע לפני האיחור במחזור, ואני לא מרגישה שום הרגשות מוזרות (אולי עייפות, אבל זה כנראה כי הלכתי לישון מאוחר...),תגידו, יכול להיות שנכנסים להריון ולא מרגישים כלום?, כי אנחנו את העבודה שלנו עשינו כמו שצריך...
    תענו לי כמה שיותר, כי אני מזה רוצה להקלט להריון, כל החברות מסביבי בהריון, ואני רוצה גם.
    מחכה לתגובות שלכן,

יותר מזה אנחנו לא צריכים
6 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה קודם כל
  • קודם כל, שושי, ראיתי שמגיע לך מזל טוב טרי, אז מזל טוב ענק!
    קראתי את ההודעה שלך וכמעט בכיתי, זה באמת מרגש, ואני ממש שמחה בשבילך.
    ובאמת לא הצגתי את עצמי, אז הנה,
    התחתנו לפני חצי שנה, ככה שאין לי עוד ילדים
    ולא, אני לא בלחץ, כי אין לי ממה, סתם, מאד בא לי להביא ילד, ואני טיפוס שצריכה הכל ומהר, מה לעשות. אני בת 20 בסה"כ ותמיד הייתי מהראשונות בכל דבר, מקוה שזה ימשיך גם בענין הזה.
    יש לי חברה שהתחתנה חודשיים לפני, ושבוע לפני שהתחתנתי היא נכנסה להריון והפילה בחודש רביעי, הפלה טבעית, והיא מאד שבורה מזה. אז עכשיו שתינו מחכות לבשורות טובות בעז"ה.
    זה כיף שיש את הפורומים האלה, תמיד טוב לחלוק חויות,
    אז שתמיד נרגיש טוב, ושיהיו בשורות טובות,
    ביבוש

יותר מזה אנחנו לא צריכים
  • ברוכה הבאההההההההההההההה!!!!!

• ברוכה הבאה!!!
    מקווה לשמוע ממך בשורות טובות:-)
    שיהיה בהצלחה
  • שיהיה המון בהצלחה

וכמובן ברוכה הבאה לפורום המהמם שלנו
  • ברוכה הבאה
    תתכונני לשהות קצרה במיוחד יש לנו הרבה אבקה בחודשיים האחרונים