דימום פנימי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר ערן,

היום עשיתי בדיקה אולטרסאונד ראשונה, והרופאה עידכנה אותי לגבי כמה ממצאים (אני שבוע 6 ו 3 ימים).

1. יש דופק, גיל העובר משקף את החישוב ביחס לווסת האחרונה.
    2. היה דימום פנימי- היא רשמה לי מעקב לאולטרסאונד נוסף בעוד שבועיים, היא לא ידעה לומר לי ממה נגרם הדימום,ואני שהייתי טיפה המומה לא שאלתי האם התופעה הזאת היא שכיחה, אני מודאגת, ממה יכול להיגרם דימום ומה אני צריכה לעשות על מנת למנוע דימום בשנית?

שאלה נוספת קיבלתי הרגע תשובות לבדיקה:
    HCG-B Quantitative (B) והממצאים הם | *50387, האם הממצאים תקינים ביחס לגיל ההריוןן?

תודות :)

דניאל
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

הממצאים שתארת הם תקינים, למעט כמובן אותו דימום פנימי שהזכרת - האם את יכולה להיות יותר מפורטת - מיקום, גודל ?

זהו מצב שקיים, הוא לא מאוד נדיר. אמנם אין דרך לטפל בזה או למנוע את זה, למעט מעקב. ברוב רובם של המקרים (במיוחד אם כבר נצפה דופק) הדימום נעלם עם הזמן ואיננו משפיע לרעה על המשך ההריון.

ממליץ על מנוחה בלבד, וכאמור, מעקב באולטראסאונד.

בברכה,
    ד"ר ערן הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה