היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות מקסימות שלי, מחר אני נוסעת לאילת... החלטתי שאני חייבת קצת חופש מהלחץ במשרד ומהשגרה ואני לוקחת לי כמה ימים להרגע עם חברה על חוף הים... בעלי במילואים ומוזר לי להיות לבד- ארזתי לשבוע למרות אני נוסעת ל-3 ימים... אחזור עם כוחות מחודשים וברגע שבעלי חזור נתחיל לתת עבודה ומי ייתן וניקלט בהקדם. אז אני רוצה לאחל לכולכן סופ"ש מדהים ושבת שלום, מקווה לשמוע עוד בשורות טובות קרן
6 תגובות
עמוד 1
איזה יופי לך! תהני ממש! תנוחי ותחזרי עם כוחות מחודשים :)) ----------------------------------------------------
בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
איזה כיף תהני באילת, תצברי כוחות ותנוחי
תמיד חוזרים מנופש בכוחות מחודשים ועם אנרגיות טובות
כל הכבוד קרן!!
איזה כיף!!! תהני תשתזפי ותחזרי עם אקסטרא כוחות!!!
תהני מתוקההההה!!!! תנסי כמה שפחות לחשוב על זה! את נוסעת לנפפפווושש!!!! שיהיה לכם כיף!
היי בננות, לא התאפקתי ונכנסתי לראות מה קורה איתכן... אני עכשיו באילת, שמש, בריכה ובעיקר רוגע.
אני רוצה לאחל לכולכן שבת שלום ומקסימה, הרבה נחת ושנשמע בשורות טובות!!! נשיקות לכולן. קרן