שוב מחדש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה באסה!!!!1אני לא מצליחה לעצור את הדמעות -שום עוברון לא שרד -מהמתנה ארוכה הבנתי שמשהו לא בסדר ואז רופא יצא ובישר לי את הרעה!!!
    אני צריכה להתחיל שוב הכל מחדש עם שלב 1 ושלב 2 עם זריקות והמתנות!!!!איזו ריקנות בנשמה!
8 תגובות
עמוד 1
  • אוי נשמה אני כל כך מצטערת לשמוע.
    תהיה חזקה ואופטימית שהטיפול החדש היה המנצח

• תודה רבה על התמיכה ועידוד!!!!!
    מעט נרגעתי .מחזיקה אצבעות לכל הבנות בתהליך לא פשוט אך בסופו של דבר מוצלח!
    בהצלחה לכולן!!!!!!!!!!
  • כמה מוקפאים היו לך? וכמה זמן הם היו בהקפאה?
  • מאמי ....
    הדרך שלנו לא קלה בכלל !!!
    אני אין לי בכלל מוקפאים כול פעם אני עוברת מחדש !!!
    הכול יהיה בסדר בע"ה !!!
    אל תתיאשי .... תהיי חזקה ...
    צריך הרבה הרבה סבלנות ותפילות זה לא פשוט כמו שכולם חושבים ....
    תתעודדי ותתפללי שהפעם הבאה תהיה הפעם המנצחת !
    בהצלחה יקירה !
  • אתן מקסימות!!!תודה על הכל,משכן אני עברתי שאיבה לפני בערך 4 שנים ונשארו מוקפאים 6 ואתמול עשו הפשרה כדי להחזיר אך ללא הצלחה !
    זהו ביום ראשון מתחילה לרוץ עם כל האישורים לתרופות+טפסי 17 -באלאגן שלם,אך
    אין ברירה-הכל כדי להחזיק את החמודים בידיים .פשוט היתה בטוחה שאצליח בלי לעבור את השאיבה שוב אך כנראה אי אפשר לקבל הכל מפעם ראשונה!!!!!!
    רעיה -מבינה אותך במאה אחוז -עברתי 3 שנים של ניסיונות +הזרעות כדי להגיע לIVF -תוודה לכולכן שאתן פה !!!!גם הריון הקודם עברתי אתכן ומקווה לחוות אותו שוב אתכן!!!בהצלחה לכולנו!!!!
  • ממי בכל הכוח והמרץ להיכנס לסבב השני...אין ברירה...
    אל תתעצבי בגלל מה שלא שרד,
    נסי להסתכל קדימה....יהיה לך עוברים טריים וטובים בטיפול הבא....
    ויהיה גם הריון !!!
    שיהיה המון בהצלחה
  • יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה