soshi!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תגידי לי!!!!!
    מה נעלמת לי ככה?????
    כתבתי לך שרשור בפורום שלנו ולא ענית עוד מלפני יומיים! נעלמת לי!
12 תגובות
עמוד 1
  • תודה באמת, מה אני? עז??

• וואטטטטטטטטטט??? אני נעלמתי?? ממש לא! רק אתמול חצי יום לא נכנסתי לפורום!

ואני אוהבת אותך מאודדדדדד וגם את אדווה וכמובן את במבה!!
  • Little!!!!!
    את צודקת!!!! איתך אני גם מדברת!
  • מרב, אני ממש בימי הביוץ (בע"ה) תחזיקו לי אצבעות חזק חזק חמישי-ששי-שבת
    אלו הימים שאנחנו צריכים "להרביץ" עבודה ואז להמתין ל-

• תקשיבי!!! תעשי יום כן יום לא, ומה לעשות, תהיי על הגב ואל תזוזייותר מידי אח"כ, שהכל יישאר בפנים!!!

וואי וואי אני מחזיקה לך אצבעות!
  • תודה ממי שלי! תפזרי ממזלך הטוב!

• אני גם מתחילה ממחר את ימי החגיגות שלי :)
    אחרי פעם ראשונה במעקב זקיקים-הרופא אמר לי להתחיל ביום שבת ...ולבוא שוב בראשון למעקב
    אך אנחנו כבר להוטים להתחיל בשישי....
    ככה זה שלא נותנים לבעלול שבוע...הוא מוכן לפעולה:)))
    ייאלהההההההההההה
    החודש הזה נרבה בשמחה
    שושי..יש טיפים??????????????
    איך עשית כל יום 3 ימים או יום כן יום לא???
  • אני הייתי אצל הרופא ביום שני, היה זקיק 15. אמר לי לחזור ביום רביעי (עוד לא לעשות שום דבר). לא יודעת מה היה הגודל של הזקיק אתמול אבל הרופא התלהב ואמר שהוא ממש גדול והחל מיום חמישי (היום) לעשות 3 ימים רצוף.
    אתמול כל היום היו לי כאבים בצד שמאל ואמרתי זאת לרופא. הוא רק הנהן ואמר- חמישי ששי שבת.
    אני ממש ממש מפחדת שהזקיק השתחרר אתמול בלילה (כי פתאום בלילה לפני השינה בבת אחת עבר הכאב) ושפספסנו.
    למרות שהיום כבר עשינו את זה וכמובן נמשיך מחר ומחרתיים..
    לא יודעת למה בפעם שעברה שנקלטתי הוא אמר לי יום כן יום לא ומדוע הפעם 3 ימים ברצף. מקווה שהוא לא פספס (הוא לא אמור לפספס- הוא מומחה לאולטרסאונד) ושאנחנו לא עושים על ריק..
    תפס אותי מצב רוח...

• ליטללללללללללללללללל
    יהיה בסדר
    נשמע שאת בדיוק במעקב כמוני-גם היתי בשני-לא היה כלום
    חזרתי היום -היה זקיק 16
    ואז הרופא דיבר איתי אמר לקיים בשבת ...ולבוא שוב בראשון( וזה אמר הרופא פריון שהוא ממש מוכשר ) וגם האולטראסאונד...
    חוץ מזה -גם אחרי שהזקיק משתחרר הסיכוי גובר לקליטה...ולבן....
    אז אל דאגה
    אל תחשבי מחשבות שליליות ...ותהיי אופטימית ושמחה!!!
    זכרי -החודש הזה שלנוווווווווווווווו
  • שיר ממי, תודה.
    את צודקת: מחשבות חיוביות- החודש הזה זה החודש שלנו

• מחזיקה לכן אצבעות בנות!!!!!!!!!!!!!!!!
  • אני הייתי במעקב זקיקים ביום חמישי ואז היה לי זקיק של 11 (ממש כלום..) הוא אמר לי אין עדיין שום דבר, לא אמר לעבוד לא כלום, אני תפסתי את "השור בקרניים"
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה