הזרעה נכשלה :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,

לצערי ההזרעה הראשונה נכשלה. ככל הנראה (עדיין לא נפגשתי עם רופאה ) האיקקלומין הזה השפיע לא טוב על רירית הרחם ומנע ממנה להתעבות, כי ביום ההזרעה היא הייתה רק 4 מ"מ שזה לא מספיק. כשבדרך כלל היא הייתה 8 מ"מ (לפני הטיפול באיקקלומין). קראתי באינטרנט שזה אחת התופעות לוואי של התרופה הזאת.

אולי מישהי פה יודעת מזהו על זה?...כל מידע יתקבל בברכה. אני נורא עצובה... היו לי הרבה ציפיות מהטיפול הזה.
2 תגובות
עמוד 1

• תודה על חיבוק

עשיתי אתמול בדיקת דם והיא שלילית. זהו, הוסת עדיין לא קיבלתי, זה גם מדאיג אותי...אם אין הריון, למה אני לא מקבלת...כנראה התרופה הזאת שיבשה לי את כל מה שאפשר היה לשבש. אני לא אקח יותר הורמונים, רוצה לבקש מרופא שיעשו לי הזרעות על ביוץ טבעי

למה זריקות? למה לא עם איקקלומין, גם לך הוא משבש משהו?...זאת תרופה ממש לא טובה לפי דעתי, למה נותנים אותה בהתחלה, למה לא זריקות ישר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה