מיתוסים בקשר למין העובר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מאז שנכנסתי להריון
    אני שומעת מסביבי כל מיני מיתוסים ואמונות לגבי מין העובר

1. אם התחת יוצא קודם, לפני הבטן, זאת בת
    2. בן מוציא לאמא את היופי והבת מכערת אותה
    3. לנשים עם בנים יש את הפס החום לאורך הבטן ולבנות אין
    4. לנשים עם בנים הבטן גדלה קדימה ולנשים עם בנות הבטן מתרחבת לצדדים
    5. הריון של בנות יותר קשה מבנים (עכשיו כל האמהות לבנים יקפצו )

זה בנתים מה שאני שמעתי...
    (האמת שלפי זה האמנתי יותר ויותר שיש לי בת)

מאמינות בזה?
    יש עוד כאלה?????

20 תגובות
עמוד 1
  • אני לא מאמינה בדברים האלה אבל אני כן אספר לך עלי

לא רואה את התחת שלי אבל הבטן יוצא לי ממש מוקדם
    2. בן מוציא לאמא את היופי והבת מכערת אותה
    אצל להב דווקא פרחתי פה באמת המצב קצת עגום (חחחחחח כמו בגיל ההתבגרות)
    3. לנשים עם בנים יש את הפס החום לאורך הבטן ולבנות אין
    2 הריונות אין לי את הפס בבטן, שתי בנות, אבל תכלס שמעתי שזה דווקא עניין של מוצא
    4. לנשים עם בנים הבטן גדלה קדימה ולנשים עם בנות הבטן מתרחבת לצדדים
    ב-2 ההריונות הבטן התרחבה לצדדים ועגולה (לא שפיצית שזה מה ששמעתי על בנים) - אני שמחה
    5. הריון של בנות יותר קשה מבנים (עכשיו כל האמהות לבנים יקפצו )
    אין לי הריונות קלים. אצל להב היה נוראי התכווצויות בלתי פוסקות, כאבים אדירים באגן ברמות לא סבירות ובכלל מעין קושי פיזי כולל. פה יותר קל לי אבל לצערי יש לי את הכאבים באגן וזה מאוד מקשה

• התחצ'קנתי כולי!! אז את אומרת שיש לי עוד בת?
    נו טוב... העיקר הריון תקין ועובר בריא[/
  • לפי מה שזה נראה סיוני
    המיתוסים עובדים עליך יופי...

• הכל שטויות הפופיק יוצא כאשר הוא חיצונ י בלבד מעצמו הבטן שפיצית לא קשור זה קשור למבנה הגוף של האישה לדעתי בלבד מבחינת היופי בהריון של הבן הראשון שלי היחיתי מהממת היום אני נוראית ויש לי עוד בן כל רגי יוצאים לי 3 פצעים וכולי חיוורת כאילו דרסה אותי משאית ואין לי שום לאורך הבטן ולחברה שלי יש בת ויש לה פס בנוסף ההריון הזהקשה מאוד יחסית להריון הראשון שלי. אין להאמין למיתוסים.
    חמותי הייתה אומרת שאם אני אוכלת שוקולד וחציל מטוגן זו בת כי בגדול הייתי אוכלת רק חמוצים ממש לא נכון לא נגעתי בחמוצים זה עשה לי רע וגם ירקות והייתי כל בוקר אוכלת שוקולד בלי סוף ובכל זאת יש לי עוד נסיך בבטן הכל שטויות. שיהיה לך המשך הריון מוצלח ותהני ממה שבא זה תמיד ברוך הבא

Natalia
  • מאחר ובנתיים אין לי אפשרות להשוות,
    אני רק יכולה להגיד שהיה לי פס חום ויש לי בת.

מיכל

• וכל השאר?
    בסדר פס חום האמת שגם אני ראיתי אצל חברה ויש לה בת...

• טוב אז ככה
    תחת? גדל לי חב"לזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
    ויש לי בן.
    יופי? אולי שומן חחחחח
  • יש לי בת ולא היה לי פס חום בבטן ולא היו לי חצ'קונים, העור בפנים דווקא היה ממש חלק ובריא - פרחתי בהריון וממש לא התכערתי... היה לי הריון ממש ממש קל, בלי תופעות, חוץ מקצת צרבות ובצקות מחודש שמיני. הייתה לי בטן לא שפיצית ולא רחבה, הייתה עגולה ויחסית לא גדולה (אני קטנה ורזה), אבל הפופיק שלי כן יצא ואחרי הלידה חזר למקומו.
  • אבל שני
    השאלה היא אם יצא לך התחת לפני הבטן... את מבינה...
    ברור שהתחת גדל
    השאלה מה לפני מה.. זה המיתוס פה!
    אם התחת יוצא לפני הבטן- זאת בת...
    אם התחת יצא באופן כללי זה לא אומר כלום.....

וזה נראה כאילו המיתוסים עובדים גם עליך

• טוב, אז אצלי יש שני בנים בבטן:
  • בתחילת הריון יצא לי תחת! הרבה אבל הרבה הרבה לפני בטן! וגם היו לי מלאאאאאאאא חצ'קונים. אז כולם אמרו שיש לי בת....
    בסוף הריון, בטן שלי היה שפיצי כזה, גדל קדימה. ואז כולם ניחשו שיש לי בן...
    תראי, הסיכוי להצלחה בניחושים הוא 50/50 אז ברור שתמצאי הרבה מקרים בהם האמונות האלה צודקות... וכמובן תמצאי מקרים, בהם הן טועות...
    לדעתי הכל שטויות!
    אני רוצה שבונקר יחזור הביתה

בלוג שלי:
    http://nisuim-ze-keif.blogspot.com/
  • מיכל ולמרות שאצלי במקרה המיתוסים הטלה עובדים אני לא מאמינה בהם
    יותר מזה לדעתי אם יום אחד יהיה לי הריון עם בן אז יהיה לי הכל אותו הדבר כי זה הגוף שלי

יותר מזה לדעתי אם יום אחד יהיה לי הריון עם בן אז יהיה לי הכל אותו הדבר כי זה הגוף שלי

• לא מאמינה בזה אבל דבר אחד שמתי לב- אצלי בהריון של הבן לא היו דיממים בכלל. חברה שלי ועוד בנות שאני מכירה בהריון עם בת היו להם דימומים. עכשיו אני עם דימומים. אם הכל יהיה בסדר בעזרת השם
  • אז ככה.
    לפי דעתי - שטויות, שטויות, שטויות
    כל הריון אצל כל אישה ואפילו אצל אותה אישה שונה אחד מהשני
    אני אחרי בן ויש לי בת בבטן...

• לי יש בת ו....
  • לא מאמינה בכלום!
    מה שכן כשאנשים מסתכלים עליי הם אומרים שיש לי בת.... הם רומזים שאני מכוערת בהריון
  • לא אוהבת מיתוסים, בגלל שזה בדיוק מה שהם! אין שום סיבה לקחת אותם ברצינות.

יש לי בת, יש לי פס חום, הבטן ממוקדת ולא לצדדים, ההריון לא היה קשה בכלל (ברור שקרוב לסוף התחילו כאבי גב ואגן, אבל זה בתחום הנורמה), התחת תמיד שם... לא שמתי לב ל"מי יצא קודם"... אני לא חושבת שההריון כיער אותי בכלל. נוספה לי בטן, זה הכל.

קיצר - הכל שטויות! מה שמשתנה זה רק הגנטיקה מאחת לאחת וההרגלים והגיל מהריון להריון.

העיקר שיהיה תקין ובריא!
  • פס חום זה קשוא למוצא ממדינות ערב למיניהן. מה הקשר?
    והבת מייפה בעוד הבן מכער.
    סטטיסטית הריונות עם בנים הרבה יותר קשים בכל מובן.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה