מחנק בגרון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חברות יקרות,
    כידוע לכן חזרתי אתמול לעשות אולטרסאונד נוסף
    אומנם נצפה דופק אך נצפה איטי.
    הרופא רוצה שאחזור על הבדיקה עוד שבוע
    כמובן שסיים את דבריו ואמר שהמצב רגיש כרגע
    אני מפחדת.
    האם יש סיכוי?
6 תגובות
עמוד 1
  • תמיד יש ממוש, תמיד....
    נסי לנוח ולחשוב חיובי....
    זה לא תלוי בך, אז פשוט תלכי בשבוע הבא שוב - ונראה מה יהיה...
    אני חושבת שיהיה טוב !!!
    התינוקי שלך מתפתח לאט לאט ובשבוע הבא הדופק יהיה חזק יותר
    אם יש איזה קשר בין ת**** להתפתחות התינוק.....אז בכל מקרה תשתדלי לאכול הרבה פירות וירקות השבוע הזה, ולהכניס לעצמך חומרים מזינים.....
    פסיכולוגי זה נראה לי יעזור גם כן....
  • היי ליידי, אני לא הייתי בסיטואציה הזו אבל אני יודעת רק שאופטימיות מאוד עוזרת
    תנסי להעסיק את עצמך עד כמה שאפשר עד לעוד השבוע...
    אני מחזיקה לך המון אצבעות
  • אני לא הפסקתי לבכות מאתמול, כמובן שבעלי לא יכול להגיע כך שאני לבד פה...
    לפי מה שקראתי באינטרנט המצב לא טוב בכלל.
    אני לא חושבת שאני אחזיק מעמד שבוע אני בקושי נושמת.
  • ממי...לא אל תעשי את זה!!!!
    קודם כל לא לקרוא באינטרנט!!! פעם היה רופא שהלכתי אליו אחרי שהיו לי כאבים ולחצים בחזה וקראתי באינטרנט וכמובן שהחלטתי שאני במצב הכי גרוע שיכול להיות- והרופא אמר לי שאם הוא ייתן לא את הנתונים שלו ואני אקרא באינטרנט אז הוא לפי האינטרנט סובל מאי ספיקת כליות...והוא אמר לי ואני בריא והכל בסדר אצלי. האינטרנט הזה עוזר אבל גם מביא איתו המון דברים לא טובים!
    אז קודם כל כל מקרה לגופו
    שתיים- יש דופק וזה כבר טוב מה שאת עושה עכשיו זה רק מזיק!! קחי את עצמך ותלכי לשתות קפה או שתנקי את הבית פשוט תצאי מהאינטרנט ומהפורומים זה בטוח לא יעזור למצב הנתון זה רק יכול להזיק!! לכי תעשי הליכה או תקראי ספר לא יודעת כל דבר שיעשה לך טיפה יותר טוב!!
    אני ממש מבקשת ממך!! תסתכלי על החיובי שאת בהריון ושהכל תקין! בע"ה שבוע הבא יהיו בשורות טובות...תאמיני בזה
  • מתוקה - מה שצריך לקרות יקרה !!
    ואם הביבי שלך צריך לשרוד שם - הוא ישרוד שם,
    הפסיקי עם החיפושים באינטרנט, זה לא יעזור...
    נסי לעשות דברים שאת אוהבת השבוע, להעביר אותו בנעימים.
    כואב לי לשמוע אותך ככה.
    את הרי יודעת שזה לא בהשפעתך, בואי נקווה לטוב...קצת אופטימיות קצת...
    זה לא שאין דופק...חכי קצת, יש הריונות שמתחילים בסימני שאלה....חכירק דברים טובים !
  • היי חמודה,
    החיפוש באינטרנט מניב את כל התוצאות האפשריות, כולל מקרים קיצוניים,
    ומי אמר שזה המקרה שלך?
    מה שכן, הלחץ בטח לא עוזר,
    תעסיקי את עצמך נון סטופ,
    תשתי הרבה הרבה הרבה מים לאורך כל היום - זה כ"כ חשוב בכל שלב,
    פשוט להסתובב עם בקבוק ולמלא כל פעם - לפחות כוס מים בשעה
    לאכול טוב, לנוח- כל אלו חשובים להתפתחות התקינה של העובר.
    דבר נוסף, האולטרא סאונד דבר כ"כ לא חד משמעי... בהריון עם הבן שלי אמרו לי כ"כ הרבה שטויות, בדקו כל דבר אלף פעם- בכל בדיקה יצא משהו אחר, חברה שלי אמרו לה בחודש תשיעי שיש אורך לא שווה של הגפיים- התינוקת נולדה בריאה וגפיים באורך שווה ומדויק... לא תמיד המכשירים האלו אמינים, אולי העובר בדיוק הסתובב, ישן, אלוהים יודע מה....
    רילקס בייבי,
    תדאגי לעצמך ואני מקווה שהכל יהיה בסדר,
    נשיקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה