הזרעה שלישית נכשלה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז היום בבוקר קמתי ולא התאפקתי ועשיתי בדיקה היום (יום 13 להזרעה) למרות שהרופא אמר לעשות בראשון. אבל זה לא כל כך משנה כי קניתי בדיקה שמזהה מאוד מוקדם...וכמה מפתיע יצא שלילי.
    החלטתי לעשות הפסקה מכל הטיפולים המזעזעים האלה...מה עושים?? לאן עוד אפשר לפנות??? אני כבר ממש ממש ממש מיואשת...אני לא מוצאת תקווה בשום מקום הכל נראה לי כל כך שחור!!!
17 תגובות
עמוד 1
  • אני מבינה אותך כל כך
    קבלי המון
    זה סיטואציה נורא קשה ומתסכלת...
    כמובן שזכותך ובחירתך להפסיק את הטיפולים לתקופה על מנת לאגור כוחות
    גם אני שקלתי זאת המון פעמים אבל אחרי ש"התאבלתי" על כשלון הטיפול לקחתי את עצמי בידיים ואמרתי לעצמי שאני עוברת הכל למטרה מסויימת להיות אמא.
    ואסור לוותר כי זה יקרה השאלה היא רק מתי.
    מאחלת לך המון כוחות וחיזוקים
  • היי ליידי,
    יש משהו בדברים שלך, אבל אני מאוד מאוד מפחדת מהקטע הבריאותי כי אני יודעת כמה ההורמונים האלה לא בריאים ושיש קשר מוכח בינם לבין מחלות קשות. מבחינתי זה לחזור אחורה אבל נראה לי שאני חייבת את זה לעצמי....
  • היי הילוש, בדיוק חשבתי עלייך ומה קורה איתך...
    מצטערת לשמוע, אבל אני חושבת שאת עושה צעד נכון, תעשי הפסקה מהטיפולים החודש ותתייעצי עם הרופא שלך לגבי ההמשך. אני יודעת שאחרי 3 הזרעות כושלות אפשרי לעבור לIVF . בכל מקרה, תמשיכי קדימה עם הרבה כוחות ושנשמע בשורות טובות בקרוב אצל כולנו!!
  • תודה לכן על התמיכה...
    אני הרופא הזכיר IVF אבל האמת שאני מתה מפחד...
    בחודש או בחודשיים הפסקה אני מאמינה שאני אתפוס כיוון והחלטה לאן לפנות...
    מקווה לטוב!!
  • היי קודם כול מצער לשמוע אני חושבת שתעברי ל-IVF אני אחרי 3 הזרעות עברתי
    ואין לך ממה לחשוש זה שום דבר את לא מרגישה בכלל.
    לגבי הורמונים אין קשר למחלות איפה שמעת את זה?

בהצלחה
    .
    אירית
  • היי האמת שאחותי לומדת רפואה טבעית והיא היתה ממש נגד כל התהליך של ההורמונים אבל זה ידוע שההורמונים מעלים את הסיכוי לחלות בסרטן ( לא עלינו)... אני תמיד הייתי פרנואידית אז אולי אני קצת מקצינה אבל אני יודעת שזה נכון...בכל מקרה אני מתחילה לחשוב על IVF כי פשוט אין ברירה..
    נקלטת בהפריה הראשונה?
  • לא בראשונה ולא בשניה אבל בסוף נקלטתי ואני כבר ברוך השם בשבוע 23+
    ונכון שיש סיכוי אבל קטן לחלות בסרטן לא עלינו ואני לקחתי המון המון זרקיות מכל הסוגים אבל מה לא עושים בשביל בייבי קטן ?

אירית
  • טוב...יש משהו במה שאת אומרת...ניקח את החודש הזה לחשוב לאן פונים!!
    אם ראיתי פס חלשלוש אחרי שעה זה לא אומר נכון??? אני מתחילה לדמיין פסים בבדיקת הריון...אני כבר משתגעת!!!
  • הי,

אני שמעתי מהרופאה שלי שישנם הרבה מקרים בהם אנשים נקלטו בין הטיפולים!
    אל תאבדי תקוה, בסוף יגיע הריון מיוחל.
  • מי אמר שאת לא בהריון? עשית בדיקה ביום ששי במקום ביום ראשון, נו את רצינית?...
    חכי ליום ראשון ואז תבדקי שוב
    יש הריונות שביום הבדיקה הבטא כ"כ נמוכה שהבדיקה הביתית לא מזהה, אז את מצפה לראות משהו יומיים לפני שהרופא אמר לך מתי לבדוק?....
    אז חכי בסבלנות למחר,
    ואם חס וחלילה אכן נכשל גם הפעם- אנחנו כאן, לטוב ולרע תמיד.
    בהצלחה
  • אני אנסה לשמור על אופטמיות עד מחר..מחר אלך לעשות בדיקת דם....הלוואי ויקרה נס
  • אם הרופא אמר לעשות ביום ראשון למה שתספידי את החודש????
    מאחלת ל מחר לבשר על בטא מהממתתתתת
  • אין מה לדבר עד יום הבדיקה - הכל יכול להיות....אולי אנחנו סתם טוחנות פה ואת בכלל בהריון ? תבדקי ביום ראשון.....
    בהצלחהרק דברים טובים !
  • יקירתי מבינה אותך אני בדיוק עברתי את אותו דבר עכשיו. למרות הכל צריך להיות אופטימיים אני לקחתי הפסקה מהטיפולים אבל זה לא עזר לי הפעם התאכזבתי יותר
    מקווה שמחר ב"ה יהיו לך בשורות טובות שזו היתה טעות בבדיקה

תשועת ה כערף עין-בשורות טובות לכולם!
  • טוב אז שוב לא התאפקתי ועשיתי גם עכשיו בדיקה....קיצור שלילי
    אין אפילו טעם ללכת לעשות מחר בדיקת דם!!! נעשה הפסקה מהטיפולים ונקווה לטוב. מיוש...לאן את מתכוונת לפנות עכשיו? להמשיך הזרעות?
  • מאמי,
    אני החודש עשיתי בתית כרגיל כמו שאני תמיד חסרת סבלנו יצא שלילי בבדיקת דם יצא בטא 37 !
    הבדיקה לא מזהה מתחת ל50.
    עד עכשיו שתי בדיקות דם והבטא עולה יפה
    אז לכי תעשי בדיקת דם ליתר ביטחון, עזבי אותך מביתיות.
  • אני אחכה למחר ומקסימום אעשה עוד בדיקה...לא הצלחתי לקום היום לבדיקת הדם..גם ככה לא האמנתי שייצא מזה משהו. תודה בכל מקרה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה