התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי לכן
    לפני כחודש הפסקתי לקחת גלולות. המחזור מאחר בשלושה ימים (לא קרה אף פעם- תמיד דייק על השעה) אך בדיקת הריון ביתית מקלון הזהב הראתה תשובה שלילית. בעשרה ימים האחרונים יש לי כאבים (כמו כאבים לפני מחזור) למרות שאף פעם לא היו לי כאבי מחזור חזקים. האם הגיוני שיהיו 10 ימים כאבי מחזור מבלי לקבל מחזור? האם בטוח אני לא בהריון אם 3 ימים לאחר האיחור במחזור הבדיקה הביתית הראתה תוצאה שלילית?
    החוסר ודאות הזה משגע אותי
    תודה

רעות
3 תגובות
עמוד 1
  • היי רעות, אחרי שמפסיקים גלולות גם אם המחזור תמיד היה סדיר הגוף קצת משתגע ולוקח זמן לקבל את המחזור הראשון...
    זהטבעי לחלוטין! גם אני כמוך כשהפסקתי את הגלולות קיבלתי מחזור באיחור של כמעט 15 יום!! והמחזור שלי היה כמו שעון שוויצרי!
    אין מה לעשות הגוףעבר שינוי והוא לאט לאט מחזיר את עצמו לתלם.
    בהצלחה
  • המחזור שלך דייק כמו שעון שווצרי בגלל הגלולות, צר לי אבל רק בגלל זה...
  • כפי שחברותיי המלומדות ענו לך המחזור אכן משתגע כאשר מפסיקים גלולות.
    אני התחלתי לקבל כל 36, 28, 32 וקשה היה לעקוב.
    גם המתח הרגשי שמווסף משפיע ולכן אני ממליצה להמשיך לבדוק עם ערכת ביוצית.. לי זה עזר לאתר את הביוץ.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה