השתרשות?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, אני מנסה להכנס להריון מזה שלושה חודשים, לאחר גרידה בשבוע 11 של הריון עם תאומים של התפתח. אני בטראומה קשה מכל המצב ומרגישה רע כל היום. בכל מקרה, אני גם בודקת ביוץ באדיקות בבדיקות ביוץ. בדיקת הביוץ היתה חיובית ב22/2, והיום, 5/3 התחיל לי דימום קל בבוקר. האם יש סיכוי שזה דימום של השתרשות, או שהרכבת כבר חלפה לה.. אני בד"כ מקבלת בדיוק(!) 14.5 אחרי שהמקל מראה ביוץ והפעם הקדים ב-5 ימים. אשמח להתייחסות. תודה רבה
3 תגובות
עמוד 1
  • קשה לומר על סמך בדיקות ביוץ, כי הן לא עובדות אצל כולן, אצלך אולי כן...
    תעקבי אחרי הדימום הזה, אם הוא נמשך וניהיה חזק יותר צר לי אבל זה מחזור.

אני מצטערת לשמוע כל ההריון הקודם, אכן כואב ומאכזב אבל חייבים לאסוף את עצמנו להתסכל קדימה ולהמשיך לנסות...
  • וואו, קודם כל אני מעריצה אותך ונשים כמוך שמיד ממשיכות לנסות אחרי טראומה כזו.
    אני כרגע בשבוע 10 ומרגישה שאני בהריון כבר חודשים רבים. כל שבוע הוא כמו חודש...ולכן לאבד תאומים בשבוע ה11 זה לא פשוט!

• וואו, תהי חזקה יקירתי, עוד יהיו לך בעזרת ה' הרבה ילדים!

אחרי הפלה יש סברה שאומרת שקל יותר להכנס להריון, אז בהצלחה ענקית ושיהיה בריא ושלם ותצאי בידיים מלאות לאחר 9 חודשי הריון מהמממים!

ולגבי הדימום, כמו שאמרו אם זה ממשיך יותר מיום וחצי ככה זה המחזור,
    ואת יכולה לדעת על סמך כאבים, אם יש לך בד"כ כאבי מחזור ועכשיו לא כואב לך, וזה באמת הולך ומפסיק, כנראה שאת בהריון בע"ה!!

בהצלחה ענקית בשורות טובות!

[size=6]משנכנס אדר מרבים בשמחההה!![:[/size=6]D]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה