שושיייייייייייייייי..ולשאר המתוקות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שושי-את כזו ממי
    תודה על העצות המדויוקת שלך
    חזרנו כעת מצימר...אז ככה
    כפי שסיפרתי קודם - אני היתי ביום ה אצל הרופא היה זקיק 16 -אמר לי לקיים יחסים בשבת ולחזור למעקב ביום א
    לפי תחושותי (כאבים חדים למטה)ולרגל הצימר( שלא היה כזה משהו) חגגנו גם בשישי בערב וגם בשבת הבוקר..
    ומחר נראה מה יגיד הרופא...אך נראה לי נעבוד שוב גם הערב ומחר ...
    לבעלול נהיה כוח און מטורף אחרי שראה אותי מתוסכלת חודש קודם..
    בפעמיים האלו אני הייתי מעליו-הרבה יותר מענג לשנינו-וישר אחכ העלתי רגליים למעלה לפחות רבע שעה...
    אבל תגידי-לא נשפך לך חלק בכל זאת???? לא יודעת איך לגרום להכל להשאר בפנים..תמיד נוזל חלק החוצה( סורי על התאורים הסקסים)
    יש טיפים??
    אעדכן כמובן בהמשך ...תודה לכל הבננות על התמיכה והיעוץ
    כיף שיש את הפורום הזה לשפוך את הלב
11 תגובות
עמוד 1
  • שיר יקרה שלום.
    אין דרך להשאיר את הנוזל כולו בפנים וגם לא ממש צריך...
    מה שצריך הוא רק טיפה..עשית טוב ששכבת עם הרגליים למעלה זה עוזר לשיפור התנועה של הזרעונים הקטנים...
    שיהיה בהצלחה מחזיקה לך הרבה

• שיר,

כמו ששירלי אמרה תמיד ייצא קצת, אני ישר נשכבת על הגב, ושום דבר לא יוצא כללללללללל הלילה...
  • עידכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
    כפי ששושיי אמרה אכן אמר הרופא הבוקר בבדיקה שהיה ביוץ...
    עבדנו יפה שישי ושבת פעמיים!!!
    כל שנותר לחזיק אצבעות....
  • איזה כיף לשמוע...
    בהצלחה עם

• מחכים לשמוע בשורות מרגשות
  • הלוואי ועוד שבועיים ה תבקר אצלך!!!!!!!!!!!
  • בשורות טובות- החודש זה החודש של כולנו!!

• מתוקותתתתתתתתתתת
    מתה עליכן
    תודה
    אמן אמן -אצל כולנו פה
  • וואווווווווווו!!!

איזה מכפשה אנייייייייייייייי!!!
  • זה לא משנה כמה יוצא החוצה.....לפעמים מטיפה אפשר להקלט זה סתם קלישאות שבנות מדברות על כמה נכנס וכמה יצא זה תלוי אם יש לך יכולת קליטה מהירה ומה איכות הזרע של בעלך בכל מקרה אני מחזיקה לך

http://www.holdthatpic.com/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה