תקשיבו יש לי שאלה :| - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול הייתי במיקווה ב"ה...
    והיום אחרי יחסים התחילה לכאוב לי הבטן התחתונה... שכבתי על הגב קצת וזה עזר ועכשיו כואב שוב... קרה לכן פעם שאחרי יחסים כאבה לכן הבטן??..יכול להיות שזה קשור בכמות שבעלי הוציא? כי אתמול בלילה הוא הוציא מלא...ועוד תוספת של היום...

ועוד שאלה-
    מה אתן עושות אחרי היחסים כשהכל יוצא? יש לכן פיתרון?..אני פשוט כל הזמן עם טישיו שאלה מביכה חחח..
    ד"א עידכון על החתונה בסוף החודש... גיליתי שלבעלי יש מבחן גדול יום אחרי לכן הוא לא יוכל לבוא :(
    ללכת בכ"ז?
    בנתיים כתבתי לאותה חברה בפייס מז"ט על ההריון כדי שאהיה פטורה מלדבר איתה על זה בחתונה.. אוף :/
    ----------------------------------------------------

בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
8 תגובות
עמוד 1
  • שימי כרית מתחתיך ותרימי את הרגליים ל 10 דקות...
    חוץ מזה את לא צריכה לדאוג הזרעים שוחים מהר ומה שצריך להכנס יכנס.
    בהצלחה!
    תבשרי לנו חדשות טובות
  • תודה ליידי!! אני שמה כרית אבל כמובן עדיין יוצא..
    השאלה מה פשר כאבי הבטן האלה.. קרה לך פעם? או למישהי אחרת?

• היי
    מה שליידי אמרה הכי הגיוני-וכך גם אני נוהגת-ישר מתהפכת ומרימה רגליים עם כרית תחת הישבן -ל10 דק' בערך
    ואז זה כבר לא משנה-מה שיוצא -ייצא בכל מקרה ...
    הכאבים יכולים להיות של ביוץ- הרחם מאד רגיש בימי ביוץ ...
    בהצלחה...
    שבוע טוב ובשורות טובות
  • שיר, קודם כל תודה על התגובה
    אבל זה לא יכול להיות ביוץ כי הביוץ שלי מוקדם (החל מהחודש הבא אני לוקחת כדורים לאיחור הביוץ..), הביוץ שלי התרחש ככל הנראה 4 ימים לפני המיקווה..

• 10 דקות זה המוןןןןןןן זמן אם יש לך סבלנות תעשי, ואם לא...אני לא הרמתי ולא נעליים פשוט המשכתי לשכב על הגב, נגבתי
  • אבל מה עם כאבי הבטן?...

• אני השתמשתי בשרירים שם כדי שזה לא ישפך החוצה...
  • מרב אבל מה זה כאבי הבטן האלה?!!?...
    לא נראה לי שזה קשור לתנוחה מסויימת כי זה כואב כל פעם...אבל אני אבדוק את זה..תודה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה