אכזבה חוזרת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכן בנות יקרות
    מכירות את זה שאתן בטוחות שהטיפול הצליח ומאחר ביום ופתאום מגיעה הוסת?!
    זה מה שקרה לי היום הייתי כל כך בטוחה שהפעם זה הצליח כל פעם האכזבה והכאב יותר גדולים. לפי סקרים בפעם השלישית זה בד"כ מצליח אבל אצלי לא.
    אני במצב נפשי ירוד חושבת על זה שצריך שוב החודש לנסוע לבית החולים ולעשות שוב את כל הבדיקות להזריק ואח"כ ההזרעה. אני מאוד משתדלת להיות אופטימית אך קשה. יש למישהי המלצה על רופאת נשים טובה באיזור השרון? מישהי אולי מטופלת אצל דר קלריס נהרי. אני עושה טיפולים ובדיקות בבית חולים בילינסון.
    שבוע טוב ובשורות טובות לכולכן

תשועת ה כערף עין-בשורות טובות לכולם!
1 תגובות
עמוד 1
  • מיוש...אני אמנם מב"ש ואני לא כל כך מכירה רופאים במרכז אבל אני בהחלט מזדהה איתך בתחושות....לפעמים אני לא מבינה למה אנשים צריכים לעבור כל כך הרבה סבל. אני באמת מאמינה במשפט שהכל לטובה אבל כמה אפשר כבר???
    השברון לב הזה כל חודש מחדש שובר אותנו....אני לא מסוגלת לראות את בעלי כל כך מאוכזב...כואב לי עליו!!! מסכן שלי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה