ל mori,k..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אנחנו אומנם לא מכירות אבל קראתי בפורום של דר ישי שאלה שכתבת ולכן אני פונה אליך.
    הבנתי שעשית דיאטה חריפה ולכן המחזור שלך נעלם לזמן מה.
    אני אחרי לידה שניה ומאוד רוצה הריון נוסף. אבל יש לי מצבורי שומן בגוף שאיתם אני פוחדת להיכנס להריון.
    אני מאוד רוצה לעשות דיאטה אבל גם רוצה לראות תוצאות מידייות.
    חשבתי על דיאטה חריפה - בעבר עשיתי והצלחתי לשמור על התוצאות שנתיים.
    אבל אחרי שקראתי את ההודעה שלך אני פוחדת יותר לאבד את המחזור או לגרום לשיבוש הורמונלי שיקשה עלי כניסה להריון.גם ככה אצלנו צריך להתאמץ בשביל הריון, לא קל לנו.
    אם לאאכפת לך לענות אז:
    1. במשך כמה זמן עשית את הדיאטה? מבחינתי, אם ארד 15 קג בחודשיים זה ירצה אותי ואז אכנסה שוב להיכנס להריון, אז לא נראה לי שתוך חודשיים המחזור יעלם...
    2. כמה זמן לקח למחזור לשוב? צריך כדורים בשביל זה?
    אם את לא מעוניינת להשיב על כך אני מכבדת ומבקשת סליחה מראש.
    תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • אני אחרי לידה עשיתי דיאטה חריפה מאוד בה הרדתי 17 קילו ב5 חודשים ולאחר מכן ניסיתי כביכול לשמור על זה ולא ממש אכלתי כמו שצריך והתוצאות הגיעו לאחר כשנתיים מאז הלידה שפשוט לא קבלתי מחזור ומזה כ-8 חודשים לא היה לי מחזור וזה הפסיק בדיוק חודשיים לפני שרציתי להכנס להריון.
    עכשיו עובדה לכך שהתחלתי לאכול טוב וברוך השם המצב חזר לקדמותו.את יכולה לקחת כדורים לקבלת מחזור אבל זה לא יתן לך כלום זה לא מחזור טבעי ולכן את גם לא תבייצי אם המחזור לא יגיע טבעי.
    אם את רוצה להכנס להריון עכשיו זה ממש לא זמן מתאים לעשות דיאטה פשוט תוך כדי הריון תנסי לשמור על ת**** נכונה ושיהיה לך בהצלחה

http://www.holdthatpic.com/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה