חדשות טובות ושאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות אחרי בטא 84 ביום רביעי בשישי 279!!!
    יש לי שאלה שאלה, מה אומרות התוצאות של הבדיקת הורמונים?
    ESTRADIOL (E-2) - 1132
    PROGESTERONE - 58.5

אשמח לעזרתכן אם מישהי יודעת.

אני מפזרת אבקת הריון כדי שנוכל כולנו להעביר חוויות יחד!!!

אוהבת המון ומודה לכן שוב על כל התמיכה והאהבה
16 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב!!! איזה בשורות טובות לפתוח איתן את השבוע.
    תפזרי, תפזרי אבקה..

• איזה כיף מותק!! מזל טוב. אני כל כך שמחה בשבילך.נכנסתי לפה אחרי 5 חודשים והנה חדשות טובות ממך. המון בהצלחה.

• מזל טוב!!!
    אני רואה שמתחיל פה רצף הריונות חמסה חמסה חמסה
  • מזל טוב

• מזל טוב

איזה כייף לישמוע בשורות טובות
  • בשעה טובה ומוצלחת!!!
    המשך הריון תקין ומרגששששש
  • מזל טוב
  • איזה כיףףףףףףף! מזל טוב ! רק נכנסתי אחרי המון זמן שלא הייתי פה והנה חדשות טובות.אני כל כך שמחה בשבילך. אילנהההההה...מה איתך. כיף לראות אותכן בנות.נשיקות
  • מזל טוב מתוקהההההההההה
    כיף לשמוע
    המשך הריון תקין וארוך.....
    אשמח לשמוע סיפורך ...ולהתעודד

• איזה כייף !!!

מזל - טוב
  • קודם כל המון המון מזל טוב מתוקה ואם אפשר לשאול -באיזה טיפול נקלטת הזרעה או הפריה?
    בכל מקרה אני מקווה שתפתחי את המזל לשאר הבנות ושיהיה לך הריון קל ותקין אמן

http://www.holdthatpic.com/
  • מזל טוב!!!!
    הריון קל ותקין והכי חשוב שתצאי בידיים מלאות בע"ה!!!
    כייף לשמוע בשורות טובות
  • מזל טוב, איזה כייף לשמוע
  • המון מזל טוב!!!!!! כיף לראות הודעות כאלה!
    ההורמונים טובים למיטב ידיעתי...
    המשך הריון חלק ותקין..
  • היי בנות,

הרבה זמן לא היתי בפורום ונכנסתי להתעדכן מה קורה עם כולן.
    היו לי קצת בעיות בעבודה בגלל נסיעה לחו"ל אבל לא נורא עבר.
    אז ככה אני כבר בשבוע ה13 והשקיפות היתה טוב ממתינה לסקירה בשביל לדעת את המין! (הרופא בשקיפות לא רצה לנחש) אבל כפי שאתן יודעות זה לא שמנה הכי חשוב שיוולד בריא!

עשיתי ICSI בגלל בעיית זרג חמורה אצל בעלי כשאני אומר חמורה אז זה מצב בו כל הפרמטרים על הפרנים (הכמות, התועתיות, והצורה)...
    אני בת 31 ובריאה.
    טיפול ראשון נקלט אבל לצערי היה כנראה הריון מחוץ לרחם (לא ראו באולטרסאונד אבל הרופא במיון איבחן כי מחוץ לרחם) ברשומות של הטיפולים נחשב כהריון כימי. האכזבה היתה גדולה אבל למזלי נפל לבד ולא היתי צריכה לעבור גרידה.
    טיפול שני לא הצליח.
    והטיפול השלישי גדל אצלי בבטן עכשיו
    כמה מילות עידוד בטיפול השלישי הוחזרו עוברים רק איכות B ומטה כאשר ביתר הטיפולים תמיד היה A.
    אז אני מאמינה שאו שזה מצליח או שלא וכל הניחושים הספקולציות לפי איכות וכמות תאים זה סתם שיהיה לנו במה להתעסק!

שיהיה לכולן המון בהצלחה
    מפזרת המון אבקת הריון
    אני כאן ממשיכה להתעדכן אז אם למישהי יש שאלות אתן מוזמנות.

המון תודה לכולן באמת זה פורום מדהים האוזן הכשבת והלב המלא בחמלה ואהבה ותמיכה אחת לשניה אין דבר שני לו, אז תודה תודה ושוב תודה.
  • מזל טוב
    איזה כיף לשמוע
    מאחלת לך הריון קל ותקין
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה