היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מכונת כביסה של אריסטון. יש לי ואני מאוד מרוצה. תבדקי בסניפי שופרסל דיל. המחירים לא נוראיים. בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
Nתי מתי מתי מכונת הכביסה שלי תשבוק חיים?!?!? רק אז בעלי יבין שאין ברירה ויסכים לקנות חדשה
חה חה סיוון תשלחי אותו למילואים שבוע, ואז תגידי לו שהמכונה עושה רעשים, קולות ולא סוחטת ושאין מצב שאת נשארת שבוע בלי מכונה (עד שהוא יחזור לבדוק..) ואז הוא יסכים לקנות לך חדשה
הדס רעיון מעולה -אולי בכל זאת אני אאשר לו את הנסיעה לחול עם חברים
כתבתי פה כבר בעבר - אני התנסתי עם כמה מכונות ועם כולן נפלתי
אין על "מילה " הדבר היחידה שבעיתי אצלה זה המחיר . בטוח שאין על מכונה הזאת אבל 6-5 אלף ש"ח על מכונת כביסה די משמעותי בעיני הרבה אנשים . אולי את המכונה הבאה אצלי תהיה "מילה" בנתיים אני מסתדרת יפה עם אלקטרולוקס . http://www.holdthatpic.com/