היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הייתי אצל הרופא ואין לי עידכון טוב. הדופק הוא חלש ואיטי הם לא אופטימים אני הולכת שוב ביום חמישי לעוד אולטרסאונד לראות עם עדיין יש דופק. לצערי זה הסוף ואני לא מעכלת
אני מאמינה בנסים שה' שולח לנו...אז אני מקווה שביום חמישי המצב ישתנה לטובה. אחרי תקופה כ"כ ארוכה של נסיונות וטיפולים מגיע לך שיהיה לך הריון תקין!!!
אני מכל הלב מאחלת לך הריון תקין
לדעתי את תופתעי לטובה...חכי אם כואבת לך הבטן, והכאב נראה לך לא הגיוני, גשי היום או מחר לרופא
לא, אל תוותרי תמשיכי להאמין!!! יש הפתעות בחיים והלוואי ותופתעי...אני מחזיקה לך אצבעות שמחר תספרי על דופק תקין בע"ה. בכל אופן הכל מלמעלה...והכל לטובה (למרות שזה משפט שכבר מעצבן לשמוע אבל הוא הכי נכון בעולם)....תהיי חזקה
זה עדיין לא הסוף,תהיי אופטימית זה מאוד חשוב ותאמיני שהדופק יתחזק!!! כאבי בטן זה נורמלי בהתחלה,התרחבות הרחם